precizbanner

2019tavaszbanner

lily

millenniumkicsi2

gazdatavasz

aurabannermedium2

tavasz18.01

berettyokartya2019

LizArt Design hajas

coaching2

BoPi nyito banner uj

helyijárat

2019. március 25. hétfő

Katalin Motel és Étterem

Berettyóújfalu, Király-Hágó u. 22.

06 (54) 401-537

06 (20) 421-9411

INGYENES házhozszállítás!

"A" menü:

Zellerkrémleves

Setésszelet Budapest raguval, párolt rizzsel

"B" menü:

Húsleves csigatésztával

Rántott szelet vegyes körettel

HETI MENÜ ÉS ÉTLAP


piri2
Bessenyei ltp. üzletsor

(Jenci konyhája helyén)

06 (30) 596-1883

06 (30) 260-6040

INGYENES házhozszállítás!

"A" menü:

Lebbencsleves

Gombás szelet tésztával

"B" menü:

Zöldborsóleves

Rizses hús

HETI MENÜ ÉS ÉTLAP

veradas

koboreb

ilonatavasz2019  

ablakálláspatikaallas

 

A Bihar Termálliget- Strand és Termálfürdő egyaránt kínál sportolási és szórakozási lehetőséget az idelátogatók számára. A fürdőben két termál medence, jacuzzi, szauna és benti medencék is várják a pihenni, kikapcsolódni vágyókat. A strandszezon és a jó idő beköszöntével pedig - az igényekhez igazodva - az összes szabadtéri medencét használhatják a strand vendégei.

Bondár Sándor, a Herpály Team Kft. – a Bihar Termálliget fenntartója – ügyvezető igazgatója kérdésünkre elmondta, hogy minden medence karbantartása, felújítása, valamint vízzel való feltöltése megtörtént, valamint hozzátette, hogy egy minimális áremelést hajtottak végre, melyre legutóbb három éve került sor.

A nyári programokat az előző évek gyakorlatának, tapasztalatának megfelelően szervezik meg. Idén is meg választják a Liget szépét, a hétvégeken együtteseket, fellépőket is láthatnak a strand színpadán az érdeklődők. "Amit a vendégek szeretnek, mi arra fókuszálunk, így strandröplabda bajnokság, vizicsocsó, vizifoci, Aqua Zumba, Aqua Fitness és habparti is szerepel a nyári rendezvények sokaságában" - mondta az igazgató.

Strand 1 (3)Strand 1 (7)

A vendéglátás kapcsán az alábbiakat tudtuk meg: a büféket egy kicsit átszervezték, sok vendég esetén megfelelő ellátást tudtak biztosítani, viszont kevés vendéglétszámnál hiányos volt a szolgáltatásuk. Ezt úgy oldották meg, hogy a kettes büfé folyamatosan nyitva lesz - teljes büfékínálattal -, nagyobb létszám esetén az egyes büfé, - a nagyobbik büfé -, tudja kiszolgálni a vendégeket, ahol többek között hamburger, lángos, egytálétel, palacsinta is szerepel a menüsoron.

Strand 1Strand 1 (9)

Idén is lehetőséget biztosítanak, hogy a medencéből, a strandon követhessék nyomon a nyár legnagyobb sporteseményeit: pl. a Budapesten megrendezésre kerülő Vizes Világbajnokságot, Nyári Európai Ifjúsági Olimpiai Fesztivált, a Bajnokok Ligája és az Európa Liga selejtezőit is.

Emellett egész évben várnak minden strandolni, feltöltődni, gyógyulni vágyót a Bihar Termálliget- Strand és Termálfürdőbe.

Az aktuális programokról Facebook oldalunkon tájékozódhat.

Szóljon hozzá!