precizbanner

virag18osz

millenniumkicsi2

LizArt Design hajas

gazdatavasz

aurabannermedium2

Berettyó Kártya 2017 borító

lily

ilonatavasz18

tavasz18.01

coaching2

BoPi nyito banner uj

helyijárat

2018. november 12. hétfő

Katalin Motel és Étterem

Berettyóújfalu, Király-Hágó u. 22.

06 (54) 401-537

06 (20) 421-9411

INGYENES házhozszállítás!

"A" menü:

Magyaros zöldborsóleves nokedlivel

Sertésszelet stroganoff raguval, burgonyakrokettel

"B" menü:

Húsleves csigatésztával

Rántott szelet vegyes körettel

HETI MENÜ ÉS ÉTLAP


piri2
Bessenyei ltp. üzletsor

(Jenci konyhája helyén)

06 (30) 596-1883

06 (30) 260-6040

INGYENES házhozszállítás!

"A" menü:

Csontleves

Tejfölös szelet tésztával

"B" menü:

Gyümölcsleves

Rántott szelet rizzsel

HETI MENÜ ÉS ÉTLAP

veradas

koboreb

  viastein

 precizbannerkicsionkentesseg

A Bihar Termálliget- Strand és Termálfürdő egyaránt kínál sportolási és szórakozási lehetőséget az idelátogatók számára. A fürdőben két termál medence, jacuzzi, szauna és benti medencék is várják a pihenni, kikapcsolódni vágyókat. A strandszezon és a jó idő beköszöntével pedig - az igényekhez igazodva - az összes szabadtéri medencét használhatják a strand vendégei.

Bondár Sándor, a Herpály Team Kft. – a Bihar Termálliget fenntartója – ügyvezető igazgatója kérdésünkre elmondta, hogy minden medence karbantartása, felújítása, valamint vízzel való feltöltése megtörtént, valamint hozzátette, hogy egy minimális áremelést hajtottak végre, melyre legutóbb három éve került sor.

A nyári programokat az előző évek gyakorlatának, tapasztalatának megfelelően szervezik meg. Idén is meg választják a Liget szépét, a hétvégeken együtteseket, fellépőket is láthatnak a strand színpadán az érdeklődők. "Amit a vendégek szeretnek, mi arra fókuszálunk, így strandröplabda bajnokság, vizicsocsó, vizifoci, Aqua Zumba, Aqua Fitness és habparti is szerepel a nyári rendezvények sokaságában" - mondta az igazgató.

Strand 1 (3)Strand 1 (7)

A vendéglátás kapcsán az alábbiakat tudtuk meg: a büféket egy kicsit átszervezték, sok vendég esetén megfelelő ellátást tudtak biztosítani, viszont kevés vendéglétszámnál hiányos volt a szolgáltatásuk. Ezt úgy oldották meg, hogy a kettes büfé folyamatosan nyitva lesz - teljes büfékínálattal -, nagyobb létszám esetén az egyes büfé, - a nagyobbik büfé -, tudja kiszolgálni a vendégeket, ahol többek között hamburger, lángos, egytálétel, palacsinta is szerepel a menüsoron.

Strand 1Strand 1 (9)

Idén is lehetőséget biztosítanak, hogy a medencéből, a strandon követhessék nyomon a nyár legnagyobb sporteseményeit: pl. a Budapesten megrendezésre kerülő Vizes Világbajnokságot, Nyári Európai Ifjúsági Olimpiai Fesztivált, a Bajnokok Ligája és az Európa Liga selejtezőit is.

Emellett egész évben várnak minden strandolni, feltöltődni, gyógyulni vágyót a Bihar Termálliget- Strand és Termálfürdőbe.

Az aktuális programokról Facebook oldalunkon tájékozódhat.

Szóljon hozzá!