artand001bakonszeg001darvas001komadi001korosszegapati001magyarhomorog001mezosas001nagykereki001szentpeterszeg001tepe001ujiraz001vancsod001

2024. március 28. csütörtök

Katalin Motel és Étterem

Berettyóújfalu, Király-Hágó u. 22.

06 (54) 401-537

06 (20) 421-9411

"A" menü:

Májgombócleves

Csáki tarja párolt rizzsel

"B" menü:

Húsleves csigatésztával

Rántott szelet vegyes körettel

"C" menü:

Rakott káposzta

Heti desszert (800 Ft):

Somlói galuska

HETI MENÜ ÉS ÉTLAP

Évente közel 70 ezer diák végez az ország középiskoláiban, ballagásukkal emléket állítanak az ott eltöltött négy, hat vagy akár nyolc évüknek. Szeretteik, meghívottaik általában valamilyen gesztusértékű ajándékkal lepik meg őket a jeles alkalomból. Van fogalmad róla, mekkora az értéke ezeknek az ajándékoknak? Hogy mennyit költünk ezen a napon virágra, képeslapokra vagy éppen plüssállatokra? Mi lenne, ha ezeknek egy részét a ballagók és a családjaik, barátaik egy fontos célra ajánlanák fel? Ezért most te is tehetsz! Csatlakozz hozzánk diáktársaiddal együtt! Teremtsünk közösen egy új hagyományt! Ballagásoddal tegyél te is fontos lépéseket a felelős felnőttkor felé!

Ha idén ballagsz, azért. Ha jövőre, azért!

Ha a 2017-es akciónkhoz te is szívesen csatlakoznál, vagy egy ismerősöd figyelmébe ajánlanád az összefogásunkat:

A jelentkezés menete:

  • Töltsd ki az alábbi jelentkezési űrlapot!
  • Esetleg hívd fel a lehetőségre ballagó évfolyamtársaid figyelmét is!
  • Küldj egy arcképet (lehetőleg tablóképet) a Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. e-mail címre.
  • Várd meg, míg elkészítjük a te iskolád saját adománykérő oldalát – gyorsan megvagyunk vele.
  • Ha elkészült, értesítünk. És indulhat a híred terjesztése. Tudasd minél több ismerősöddel, hogy Te is KézenFogva Ballagsz!

Segítsünk együtt azokon, akik még kérni sem tudnak!

A KézenFogva Alapítvány közhasznú szervezet, 1993 óta dolgozunk egy olyan befogadó társadalomért, melyben a fogyatékos emberek képesek méltósággal élni napjaikat. Felajánlásoddal fogyatékos emberek és családjaik életét teheted könnyebbé.

logo

 

 

 

www.kezefogvaballagunk.hu

You have no rights to post comments