artand001bakonszeg001darvas001komadi001korosszegapati001magyarhomorog001mezosas001nagykereki001szentpeterszeg001tepe001ujiraz001vancsod001

2024. április 17. szerda

Katalin Motel és Étterem

Berettyóújfalu, Király-Hágó u. 22.

06 (54) 401-537

06 (20) 421-9411

"A" menü:

Őszibarack krémleves

Sonkával töltött sertéskaraj rántva, burgonypürével, majonézes almás lilakáposztával

"B" menü:

Húsleves csigatésztával

Rántott szelet vegyes körettel

Heti desszert (800 Ft):

Vaníliás fahéjas almás palacsinta

HETI MENÜ ÉS ÉTLAP

Szerencsés lehetek, hogy a mostani interjúalany a 2016-ban megrendezett Hullócsillagok Éjszakáján is fellépett. Amikor megszólal a Berettyó-part, hirdettük. Bizony megszólalt és remélem, sokak szívébe a béke és a szeretett is beköltözött Kmecz Anna hangja által.

Munkahelyeden naponta többször kell fontos és gyors döntéseket hoznod, emellett a zenei pályafutásodat is egyengeted. Mi ad erőt? Honnan benned ez sok energia?

Én olyan ember vagyok, aki szeret jó és gyors döntéseket hozni. Talán azért is, mert a marketing világa, az értékesítés, az innovációs szemlélet kialakítása alappillére a hazai piacnak, melyben dolgozom. Feltehetjük azt a kérdést, hogy mi ösztönözi az innovációt?  Kíváncsiság, megszállottság, hit, kényszer!? Engem a Hit vezérelt az „egyéni sport” útja felé.

titok kepHogy kezdődött a zenei pályafutásod? Melyik dal szólította meg a szíved?

Geszti Péter marketing előadását hallgattam egyszer a MOM Parkban, azt mondta: „Merj nagyokat álmodni, de ezért tenni is kell.”

Ekkor eldöntöttem, egyszer Bódi László „Cipő” dalát szeretném elénekelni színpadon. Azóta ezt megtettem többször is, de már első alkalommal azt éreztem, hogy ameddig a kicsi szívem dobog, én énekelni fogok! Szóval így kezdődött.

Miért fontos a zene az életedben? 2017-ben már három saját dalodat is hallhattuk. Mit tudhatunk erről, hogyan születtek a dalok?

A zene az kell! Amikor énekelek, látom és érzem az eddigi életemet, pillanatképeket életem szakaszaimból. Jó dolog újra megélni azt, amiért valamikor szívből küzdöttél. Ami benned él, ez a múltad, ez vagy TE. Ezen változtatni nem tudsz, de építeni kell rá és nem elfelejteni.

Én ezt tettem, amikor felépítettem az Önmagadért című dalt Baki Anett verséből, majd következett a De szép lenne így és a Hazám kapuja című dalok. Felöltöztettem a verset dallammal, zenével. Nagyon nagy feladatnak tűnt ez, amikor 2016 őszén, Anett Budapesten színházi előadás után felkért, hogy zenésítsem meg a verseit, szabad kezet kapva a szöveg módosításában. Ekkor már egy saját dalom piszkozaton volt, amely még ebben az évben hangszerelés alá került. Anett verséből pillantás alatt megszülettek a dalok, amin az az igazság még magam is meglepődtem, hogy mekkora energiával és érzelemmel ki tudom énekelni a mondanivalóját a szövegnek. Ezt megteszem még egy párszor úgy érzem, megköszönve alkotótársaimnak az igazi csapatmunkát.

Nagyrábéreceived 1317929168251349

Mit tanácsolsz azoknak, akik zenei pályára akarnak lépni?

Merjenek másként gondolkodni! Erre akkor vagy képes, amikor már nincs arra szükséged, hogy visszaigazolást kapj másoktól, vagyis: persze csináld…, sikerülni kell neki..., illetve a másik véglet: szerintem még ez nem az igazi…, nem mindenkinek fog tetszeni..., de sorolhatnám a sokféle gondolkodást, hiszen így működünk. Ha megtanulod másként nézni a világot, igaz ez szokatlan szemlélet egy ideig, de én nagyszerű eredményeket értem el. Az biztos, hogy nem tehetjük mindig azt, amit szeretnénk, de azok, akik szeretik azt, amit csinálnak és büszkék arra, hogy azt egyre jobban csinálják, napról napra előre haladnak.

2016-ban már többször is felléptél Berettyóújfaluban, gondolok itt például a Hullócsillagok Éjszakájára és Bihari Számadó napokra. Mikor hallhatunk újra városunkban? Lesznek-e fellépéseid máshol? Hol követhetjük nyomon a zenei pályafutásod?

Április 8-án jótékonysági rendezvényen fogok részt venni. Május elsején Berettyóújfaluban is fellépek, melyről bővebben a zenei facebook oldalamon tájékozódhattok, illetve az aktuális koncert helyszíneket, fellépéseket is megtalálhatjátok.

20170128 154734received 1317930144917918

Lesznek-e újabb dalok, megzenésített versek?

Ahogy az időm engedi, építem a következő dalokat, verset is szeretnék még zenésíteni, és saját szerzemények is hallhatóak lesznek még ebben az évben. Bízom benne, hogy azokon a rendezvényeken, amelyeken én is fellépek, sokak számára egy életen át tartó jelentéssel bírnak majd. Az első dal és a többi is elérhető a YouToube-on.

Köszönöm, hogy válaszoltál kérdéseimre! Sok örömteli percet kívánok neked a zene világában is, és persze magunknak is. Örvendeztess meg minket még sok-sok szívet melengető dallal!

You have no rights to post comments