artand001bakonszeg001darvas001komadi001korosszegapati001magyarhomorog001mezosas001nagykereki001szentpeterszeg001tepe001ujiraz001vancsod001

2024. május 19. vasárnap

Katalin Motel és Étterem

Berettyóújfalu, Király-Hágó u. 22.

06 (54) 401-537

06 (20) 421-9411

HETI MENÜ ÉS ÉTLAP

Ünnepélyes keretek között adták át a Berettyóújfalui Tankerületi Központ székhelyét, mely a Polgármesteri hivatal Épületében kapott otthont. A március 8-án tartott rendezvény nyitányaként a Berettyóújfalui II. Rákóczi Ferenc Általános Iskola Bihari Alapfokú Művészeti Iskolája pedagógusainak műsorát hallhattuk, akik Mendelssohn: Őszi dal, című darabját adták elő. KÉPGALÉRIA

A átadáson Kiss Tamás, az ünnepség műsorközlője köszöntötte a vendégeket, külön köszöntve Dr. Vitányi István országgyűlési képviselőt, Hajnal Gabriellát, a Klebersberg Központ szakmai elnökhelyettesét, Muraközi István polgármestert, Pálfi Anikót, a Hajdú-Bihar Megyei Kormányhivatal Berettyóújfalui Járási Hivatalának vezetőjét, Iklódiné Szilágyi Katalint, a Hajdú-Bihar Megyei Kormányhivatal Derecskei Járási Hivatalának vezetőjét, Vadász Attilát, a Hajdú-Bihar Megyei Kormányhivatal Püspökladányi Járási Hivatalának vezetőjét, Péterffy Balázst, a Klebersberg Központ Stratégiai- és Kommunikáció főosztály főosztályvezetőjét, Filep Miklóst, a Hajdú-Bihar Megyei Kormányhivatal Oktatási és Hatósági Osztályának osztályvezetőjét, Pappné Gyulai Katalint, a Debreceni Tankerületi Központ vezetőjét, Tóth Lajos Árpád urat, a Hajdúböszörményi Tankerületi Központ vezetőjét.

Berettyóújfalui Tankerületi Központ székhelyének átadása 01Berettyóújfalui Tankerületi Központ székhelyének átadása 07

Elsőként Dr. Vitányi István országgyűlési képviselő köszöntötte a megjelenteket, mint elmondta: az önkormányzat mindent megtett annak érdekében, hogy az itt dolgozó kollégák a megfelelő munkahelyi körülmények között tudják elvégezni munkafeladataikat. „A jövő az Önök kezében van”, tette hozzá az országgyűlési képviselő, értve ez alatt, hogy az itt dolgozók a gyermekeinkkel, unokáinkkal foglalkoznak, hisz a jövőt ők jelentik!

„Méltó és normális körülményeket tudtunk biztosítani a tankerületnek, ennek az önálló épületszárnynak az átadásával” - kezdte köszöntőjét Muraközi István polgármester, majd hozzátette, hogy a Polgármesteri Hivatal felújítása is folyamatban van, de a munka nagy része, az épület energetikai felújítása még hátra van. „Bízom benne, hogy olyan munkakörülményeket tudtunk biztosítani, amely méltó az általuk elvégzett feladatokhoz”. Befejezésként megköszönte azoknak a munkáját, akik ennek az épületrésznek a felújításában részt vettek.

Berettyóújfalui Tankerületi Központ székhelyének átadása 08Berettyóújfalui Tankerületi Központ székhelyének átadása 17

„Példaértékű, hogy ilyen beruházást és ilyen segítséget nyújt egy önkormányzat a tankerületi központnak, a gyerekeknek. A polgármestereknek, a polgármesteri hivataloknak magukénak kell érezni az oktatást még akkor is, ha jelen pillanatban a fenntartás és a működtetés az állam kezében van, a gyerekek viszont idevalósiak” – mondta Hajnal Gabriella elnökhelyettes asszony. „Amilyen szép a jelenlegi épület és a munkahelyek, olyan szép legyen az elkövetkező év is, amit a pályán töltenek” - fejezte be gondolatait a Klebelsberg Központ szakmai elnökhelyettese.

Berettyóújfalui Tankerületi Központ székhelyének átadása 11 Berettyóújfalui Tankerületi Központ székhelyének átadása 13

A köszöntő beszédek után a Berettyóújfalui Tankerületi Központ székhelyének ünnepélyes átadásán a szalagot Hajnal Gabriella, Kapornai Judit, Dr. Vitányi István, Muraközi István vágták át. 

A rendezvény zárásaként, a nemzetközi Nőnap alkalmából Muraközi István polgármester és Dr. Vitányi István országgyűlési képviselő egy-egy szál virággal köszöntötték a hölgyeket nőnap alkalmából.

You have no rights to post comments