precizbanner

helyijárat

millenniumkicsi2

aurabannermedium2

Berettyó Kártya 2017 borító

lily

ilonatavasz18

epervasa15

tavasz18.01

berettyosport

kutyakozmetika allo

coaching2

2016tavaszbanner2

gazdatavasz

BoPi nyito banner uj

2018. május 25. péntek

Katalin Motel és Étterem

Berettyóújfalu, Király-Hágó u. 22.

06 (54) 401-537

06 (20) 421-9411

INGYENES házhozszállítás!

"A" menü:

Fahéjas szilvaleves

Csirkemell fokhagymás-tejfölös bundában, sült burgonyával, dresszinges friss salátával

"B" menü:

Húsleves csigatésztával

Rántottszelet vegyes körettel

HETI MENÜ ÉS ÉTLAP


piri2
Bessenyei ltp. üzletsor

(Jenci konyhája helyén)

06 (30) 596-1883

06 (30) 260-6040

INGYENES házhozszállítás!

"A" menü:

Paradicsomleves

Pásztortarthonya

"B" menü:

Hamis gulyásleves

Toroskáposzta

HETI MENÜ ÉS ÉTLAP


termalmenu
Rendelés leadás legkésőbb előző nap 10 óráig
06 (30) 963-3740

Napi menü:

Szárazbableves

Káposztás tészta

veradas

koboreb

bagiraallasonkentesseg 

Ünnepélyes keretek között adták át a Berettyóújfalui Tankerületi Központ székhelyét, mely a Polgármesteri hivatal Épületében kapott otthont. A március 8-án tartott rendezvény nyitányaként a Berettyóújfalui II. Rákóczi Ferenc Általános Iskola Bihari Alapfokú Művészeti Iskolája pedagógusainak műsorát hallhattuk, akik Mendelssohn: Őszi dal, című darabját adták elő. KÉPGALÉRIA

A átadáson Kiss Tamás, az ünnepség műsorközlője köszöntötte a vendégeket, külön köszöntve Dr. Vitányi István országgyűlési képviselőt, Hajnal Gabriellát, a Klebersberg Központ szakmai elnökhelyettesét, Muraközi István polgármestert, Pálfi Anikót, a Hajdú-Bihar Megyei Kormányhivatal Berettyóújfalui Járási Hivatalának vezetőjét, Iklódiné Szilágyi Katalint, a Hajdú-Bihar Megyei Kormányhivatal Derecskei Járási Hivatalának vezetőjét, Vadász Attilát, a Hajdú-Bihar Megyei Kormányhivatal Püspökladányi Járási Hivatalának vezetőjét, Péterffy Balázst, a Klebersberg Központ Stratégiai- és Kommunikáció főosztály főosztályvezetőjét, Filep Miklóst, a Hajdú-Bihar Megyei Kormányhivatal Oktatási és Hatósági Osztályának osztályvezetőjét, Pappné Gyulai Katalint, a Debreceni Tankerületi Központ vezetőjét, Tóth Lajos Árpád urat, a Hajdúböszörményi Tankerületi Központ vezetőjét.

Berettyóújfalui Tankerületi Központ székhelyének átadása 01Berettyóújfalui Tankerületi Központ székhelyének átadása 07

Elsőként Dr. Vitányi István országgyűlési képviselő köszöntötte a megjelenteket, mint elmondta: az önkormányzat mindent megtett annak érdekében, hogy az itt dolgozó kollégák a megfelelő munkahelyi körülmények között tudják elvégezni munkafeladataikat. „A jövő az Önök kezében van”, tette hozzá az országgyűlési képviselő, értve ez alatt, hogy az itt dolgozók a gyermekeinkkel, unokáinkkal foglalkoznak, hisz a jövőt ők jelentik!

„Méltó és normális körülményeket tudtunk biztosítani a tankerületnek, ennek az önálló épületszárnynak az átadásával” - kezdte köszöntőjét Muraközi István polgármester, majd hozzátette, hogy a Polgármesteri Hivatal felújítása is folyamatban van, de a munka nagy része, az épület energetikai felújítása még hátra van. „Bízom benne, hogy olyan munkakörülményeket tudtunk biztosítani, amely méltó az általuk elvégzett feladatokhoz”. Befejezésként megköszönte azoknak a munkáját, akik ennek az épületrésznek a felújításában részt vettek.

Berettyóújfalui Tankerületi Központ székhelyének átadása 08Berettyóújfalui Tankerületi Központ székhelyének átadása 17

„Példaértékű, hogy ilyen beruházást és ilyen segítséget nyújt egy önkormányzat a tankerületi központnak, a gyerekeknek. A polgármestereknek, a polgármesteri hivataloknak magukénak kell érezni az oktatást még akkor is, ha jelen pillanatban a fenntartás és a működtetés az állam kezében van, a gyerekek viszont idevalósiak” – mondta Hajnal Gabriella elnökhelyettes asszony. „Amilyen szép a jelenlegi épület és a munkahelyek, olyan szép legyen az elkövetkező év is, amit a pályán töltenek” - fejezte be gondolatait a Klebelsberg Központ szakmai elnökhelyettese.

Berettyóújfalui Tankerületi Központ székhelyének átadása 11 Berettyóújfalui Tankerületi Központ székhelyének átadása 13

A köszöntő beszédek után a Berettyóújfalui Tankerületi Központ székhelyének ünnepélyes átadásán a szalagot Hajnal Gabriella, Kapornai Judit, Dr. Vitányi István, Muraközi István vágták át. 

A rendezvény zárásaként, a nemzetközi Nőnap alkalmából Muraközi István polgármester és Dr. Vitányi István országgyűlési képviselő egy-egy szál virággal köszöntötték a hölgyeket nőnap alkalmából.

Szóljon hozzá!


Biztonsági kód
Frissítés