artand001bakonszeg001darvas001komadi001korosszegapati001magyarhomorog001mezosas001nagykereki001szentpeterszeg001tepe001ujiraz001vancsod001

2024. május 4. szombat

Katalin Motel és Étterem

Berettyóújfalu, Király-Hágó u. 22.

06 (54) 401-537

06 (20) 421-9411

HETI MENÜ ÉS ÉTLAP

2016. augusztus 12-én Kívánságok Éjszakája elnevezésű programmal vártuk a Berettyó-partra érkezőket. Bizony ez az éjszaka más volt, mint a többi. Talán még nem fordult elő a Berettyó-part életében, hogy a lézer show mellett a hullócsillagok fényei is elkápráztassanak minket.

 

 

Hogy miért is volt ez az éjszaka más, mint a többi?  Elevenítsük fel az eseményeket: nagyon vártuk a Perseida meteorraj érkezését, mely előzetes becslések alapján óránként több mint 60-80 hullócsillaggal kecsegtetett minket. Nem tudom ki mennyit látott? Hány hullócsillagot számoltak, számoltatok? A várva várt meteor raj most nem igazán fogadott kegyeibe minket. De azért jöttek és hulltak a csillagok és kívántunk is rendesen!

21:45-től a csillagok és az univerzum néhány titkát Nagy László osztotta meg velünk.  Közben a lézer show fényeiben gyönyörködve nézhettük a csillagokat, a kicsit hűvös idő ellenére is több mint 100-an gyűltünk össze a Berettyó-parton. Ezúton is köszönet illet mindenkit, aki ellátogatott a rendezvényre! Külön köszönöm a Székelyföldről érkező vendégeinknek, hogy ők is velünk tartottak. Pelyhe Sándor pedagógus az univerzum és mitológia kapcsolatáról tartott előadást az érdeklődőknek.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

22:00 órától Kmecz Anna igazi koncerthangulatot varázsolt a Berettyó-partra, mely - bízom benne -, hogy sokak számára kedves emlék marad. Az éneket a lézer show fényei tették még varázslatosabbá, melyet Kovács Lajosnak köszönhetünk. 22:22-től egy közös sétával zártuk az idei kívánságok éjszakáját. Remélem, hogy sokan meglelték a számukra kedvező programot.

Végezetül álljon itt néhány idézet, amelyet a Kívánságok Éjszakájára érkezők között osztottunk ki. A 85 db kis idézet kevésnek bizonyult, ezért sokan nem kaptak. Ezúttal is szeretném őket kárpótolni, mindenki válassza ki számára legkedvesebbet.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

„Úgy meglepődtem, amikor megszülettem, hogy szóhoz sem jutottam vagy másfél évig!”

"Az igazi szerelemnél csak az igazi barátság ritkább."

„Ha egyszerre két embert szeretsz, válaszd a másodikat,
mert ha az elsőt igazán szeretted volna,
nem szerettél volna bele a másodikba.”

„Sose vegyél semmit, aminek nyele van, mert azzal dolgozni kell!”

„A világ tele van olyan emberekkel, akik nem akarják gondolkodásra használni a fejüket”.

 

 

 

 

 

 

 

 

Ezúton is szeretném megköszönni, mindazoknak, akik velünk töltötték ezt az estét. Külön köszönöm a segítőknek, támogatóknak: Nadányi Zoltán Művelődési Ház és munkatársai: Durst Brigitta és Veress Ildikó, TIVIZIG, Kmecz Anna (ének) Kovács Lajos (lézer show), Mezei József Roland és Mezei Árpád (hangosítás), Bihari Természetbarát Egyesület, Szathmári Orsolya (önzetlen segítségéért), Nagy László (előadás). Médiatámogatónk a

Kívánságod valóra váljon!

You have no rights to post comments