artand001bakonszeg001darvas001komadi001korosszegapati001magyarhomorog001mezosas001nagykereki001szentpeterszeg001tepe001ujiraz001vancsod001

2024. május 4. szombat

Katalin Motel és Étterem

Berettyóújfalu, Király-Hágó u. 22.

06 (54) 401-537

06 (20) 421-9411

HETI MENÜ ÉS ÉTLAP

Immár negyedik alkalommal került megrendezésre Berettyóújfaluban a Liget Szépe választás, melynek helyszíneként városunk strandja, a Bihar Termálliget szolgált. 2016. augusztus 7-én nagy érdeklődés kísérte a választást, sokan csak az esemény miatt jöttek a strandra. Néhány fénykép és egy beszámoló erejéig mi is felidézzük az esemény legszebb pillanatait.

 

Hajdú-Bihar Megye több településéről is jelentkeztek lányok, többek között Zsáka, Furta, Bakonszeg, Berettyóújfalu, Hajdúnánás, Debrecen, Pocsaj településekről is.

A lányokra a Termálliget Facebook-os oldalán is lehetett szavazni, de minden strandra érkező a belépője mellé kapott egy szavazó lapot, melyre ráírhatta, hogy szerinte ki a legszebb 2016-ban. A két műsorvezető Apolka (Éden Hotel) és Papp Máté (aki a rendezvény megálmodója is) voltak.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

A Liget Szépe döntősei az alábbi sorszámokkal álltak a közönség elé. Először sportos, hétköznapi ruhában, majd fürdőruhában, végül elegáns öltözékben vonultak fel a színpadra.

01 - Makrai Éva, 02 - Duró Csenge, 03 - Czakó Nikoletta, 04 - Barna Vivien, 05 - Szabó Petra Gabriella, 06 - Csobolya Anett, 07 - Juhász Boglárka, 08 - Veres Andrea, 09 - Jóna Henrietta, 10 - Orbán Kitti

 

 

 

 

 

 

 

 

 

A rendezvény szervezői a legkisebbekre is gondoltak, a Liget Szépe választás előtt 11 órától Tompeti és Barátai szórakoztatták a gyerekeket. A Magyar Vöröskereszt Berettyóújfalui Területi Szervezete pedig egészen 11-tól egészen 17 óráig várta az önkéntes véradókat a Bihar Termálligetbe.

A zsűri döntése alapján 2016-ban az alábbi eredmények születtek:

1. helyezett: Juhász Boglárka

2. helyezett: Orbán Kitti

3. helyezett: Makrai Éva

Közönségdíjas: Juhász Boglárka

Facebook díjas: Juhász Boglárka

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Amíg a lányok átöltöztek a következő fordulókra addig Leroy bűvészshowját és Liszter Sándor nótacsokrát láthattuk, hallhattuk. A szépségverseny után a Garami Funky Staff zenekar élő koncertje következett, akik Veres Mónika Nikával közösen szórakoztatták a közönséget.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

A rendezvény támogatói az alábbiak voltak:

A Berettyó Kulturális Központ Médiacsoportja, Berettyó TV, Bihari Hírlap, továbbá Berettyó Rádió, Berettyóhír, Berettyóújfalu Mozija a Makk Kálmán Mozi, Rácz Gyuláné AVON tanácsadó és vezető, Bere Melinda fodrász, Bere Barbara sminkes, Bűbáj Szépség- és Egészségház, József Attila lakótelepi Choclate Brown Csokiszolárium, Tarsoly Zsuzsanna kozmetikus, Karácsony Ildikó a Bónusz Piac apróhirdetési újság tulajdonosa, Kóta Mónika a Mona Paris üzlet tulajdonosa, Nagy Kovács Szilvia a Boutique Berettyóújfalu tulajdonosa, Kontroll Sec. Kft., Buzás Lászlóné, 94 Nagy Pékség Kft., Tej-Transzport Kft., valamint Csorba János a Móló Panzió és Étterem tulajdonosa.

A Berettyóhír stábja gratulál a lányoknak, szervezőknek és mindenkinek, aki hozzájárult, hogy ez a nem mindennapi rendezvény idén is megvalósulhatott.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

You have no rights to post comments