artand001bakonszeg001darvas001komadi001korosszegapati001magyarhomorog001mezosas001nagykereki001szentpeterszeg001tepe001ujiraz001vancsod001

2024. május 16. csütörtök

Katalin Motel és Étterem

Berettyóújfalu, Király-Hágó u. 22.

06 (54) 401-537

06 (20) 421-9411

"A" menü:

Májgombóc leves

Cswáki tarja bulgurral, csemege uborka

"B" menü:

Húsleves csigatésztával

Rántott szelet vegyes körettel

"C" menü:

Majonézes burgonyasaláta tepsis vagdalttal

Heti desszert (800 Ft):

Gesztenyés-meggyes palacsinta

HETI MENÜ ÉS ÉTLAP

A Berettyóújfalui Bihar Termálliget Strand és Termálfürdő egész télen fogadta a kikapcsolódni, felfrissülni vágyókat. Május 1-jétől, valamint a strandszezon és a jó idő beköszöntével pedig - a vendégek igényeihez igazodva - az összes szabadtéri medence a strandolók rendelkezésére áll, továbbá megújult környezet és több újdonság is várja az odalátogatókat.

 

Bondár Sándor, a Herpály Team Kft. – a Bihar Termálliget fenntartója – ügyvezető igazgatója lapunknak elmondta, hogy minden medence karbantartása, felújítása, valamint vízzel való feltöltése megtörtént. A hideg vizes, illetve a gyermek medence vizét a nap melegíti fel, ezért ezek valószínű még nem lesznek használhatók május első vasárnapján. A 2 termál medence, a jacuzzi és a benti medencék várják a strandolni vágyókat.

A szükséges karbantartási, felújítási munkálatok (pl. strand fa-és fémszerkezeteinek, padok, kabinok lefestése, medencék, rozsdamentes elemek vízkőoldózása, burkolatcserék, kabinajtók cseréje) elkészültek. A folyamatban lévő kisebb munkák a vendégek kikapcsolódósát nem zavarják.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

A büfésor – a tavaly felavatott fagylalt-és koktélbárral – a már megszokott széles étel-és italválaszték mellet hamarosan mini fánk sütővel is bővül. A vendégek kényelmét új sörpadok biztosítják.

Az elmúlt évekhez hasonlóan hétvégenként ismét színes, változatos programokkal várják majd a kikapcsolódni vágyókat, amelyek a nyár beköszöntével elkezdődnek. Ismét lesz strandröplabda bajnokság, vizicsocsó, vizifoci, főzőverseny, Ligetszépe választás, az Aqua Zumba, Aqua Fitness, Aqua Jóga edzések is folytatódnak.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

A nyár folyamán együtteseket, fellépőket is láthatnak a strand színpadán az érdeklődők, valamint a tervek között gyermektábor is szerepel.

Bondár Sándortól megtudtuk, hogy 2015-ben az éves látogatószám tízezerrel meghaladta az előző évit. Bízik abban, hogy idén is sokan választják kikapcsolódásként a Bihar Termálliget Strand és Termálfürdőt.

You have no rights to post comments