artand001bakonszeg001darvas001komadi001korosszegapati001magyarhomorog001mezosas001nagykereki001szentpeterszeg001tepe001ujiraz001vancsod001

Dr. Gyurosovics József r. dandártábornok, megyei rendőrfőkapitány több munkatársat is elismerésben részesített, valamint születésnapjukat ünneplő aktív és nyugállományú munkatársakat is köszöntött.

 

 

 

Dr. Pintér Sándor, Magyarország belügyminisztere a Rendőrség Napja alkalmából, kiváló és példaértékű szolgálatellátása elismeréseként 2016. április 21-én, a Budapesten megtartott központi ünnepségen rendőrségi főtanácsosi címet adományozott Aranyi István r. ezredesnek, a Püspökladányi Rendőrkapitányság vezetőjének. Papp Károly r. altábornagy, országos rendőrfőkapitány tárgyjutalmat adományozott Magó Melinda c. r. őrnagynak, a Debreceni Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztály Elemző-értékelő és Körözési Alosztály vezetőjének, valamint Kissné Kassai Melinda c. r. századosnak, a Püspökladányi Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztály munkatársának és Kállai Miklósné közalkalmazottnak, a Berettyóújfalui Rendőrkapitányság munkatársának.

Dr. Gyurosovics József r. dandártábornok, Hajdú-Bihar megye rendőrfőkapitánya 2016. április 22-én ünnepélyes keretek között Debrecenben, a Megyeháza Árpád termében 66 kollégát részesített dicséretben és tárgyjutalomban. A rendezvényen 18 Hajdú-Bihar megyei település önkormányzatának felajánlásával további 31 fő részesült jutalomban a megye rendőri állományából, amelyeket a települések polgármesterei vagy képviselői adtak át részükre.

Az ünnepségen köszöntőt mondott Pajna Zoltán, a Hajdú-Bihar Megyei Közgyűlés elnöke, aki méltatta a megyei rendőrség munkáját és az eddig elért kiváló eredményeket.

A megyei rendőrfőkapitány 12 jelenlegi és nyugállományban lévő kollégát is tárgyjutalommal köszöntött születésnapjuk alkalmából, akik közül négyen az 50. évüket töltötték be idén, hét nyugdíjas kolléga a 70. születésnapját, míg egy kedves nyugállományú munkatársunk a 90. életévének betöltését ünnepelte.

You have no rights to post comments