artand001bakonszeg001darvas001komadi001korosszegapati001magyarhomorog001mezosas001nagykereki001szentpeterszeg001tepe001ujiraz001vancsod001

2024. május 7. kedd

Katalin Motel és Étterem

Berettyóújfalu, Király-Hágó u. 22.

06 (54) 401-537

06 (20) 421-9411

"A" menü:

Szárnyas raguleves

Óvári sertésszelet párolt rizzsel, káposzta salátával

"B" menü:

Húsleves csigatésztával

Rántott szelet vegyes körettel

Heti desszert (800 Ft):

Gundel palacsinta

HETI MENÜ ÉS ÉTLAP

ÚTJELZŐ VAGY CÍMKE? – Kérdések, válaszok, ötletek és gyakorlati tanácsok. A Fogyatékos Személyek Esélyegyenlőségéért Közhasznú Nonprofit Kft. jelentkezési felhívást tesz közzé a TÁMOP-5.4.11-12/1-2012-0001 azonosító számú “Nyolc Pont – Az autista személyek ellátórendszerének országos szintű, komplex innovációja, szakmai tanácsadó hálózat és koordinációs központ kialakításával” című kiemelt projekt keretében elkészített, távoktatási formában elvégezhető autizmus-specifikus szülői kompetenciafejlesztésre.

A program azoknak a szülőknek, családtagoknak készült, akik 10-12 évnél fiatalabb autista gyermeket nevelnek. Ezen kívül elkészült egy rövidebb, felnőtt korú autista gyereket nevelő szülők számára hasznos kitekintés is, amely szintén elérhető 2015. július 1-től projektünk távoktatási felületén, az -n.

A jelentkezés menete:

A kompetenciafejlesztés ingyenes, csupán egy előzetes regisztrációt igényel az alábbi Jelentkezési lap kitöltésével, melyben a jelentkezőnek csupán a nevét és email címét szükséges megadniuk. Ezt követően a jelentkezőt regisztráljuk az autizmus-online.hu oldalon, amelyhez a felhasználónevét és az ideiglenes jelszavát egy rendszerüzenetben kapja meg a megadott email címére. (A jelentkezések feldolgozására és a regisztrációra egy-két nap türelmüket kérjük!)

Ezután felhasználónevével és jelszavával már bejelentkezhet az autizmus-online.hu oldalon. A távoktatási felület használatával kapcsolatos fontos információkat Útmutató a távoktatási felület használatához című, letölthető dokumentumban találhat.

A jelentkezéshez szükséges adatok:

Vezetéknév kötelező

Keresztnév kötelező

E-mail cím kötelező

Lehetőség szerint a saját e-mail címét adja meg a későbbi személyes kapcsolattartás érdekében

Bővebb tájékoztatás a munkatársaitól.

You have no rights to post comments