artand001bakonszeg001darvas001komadi001korosszegapati001magyarhomorog001mezosas001nagykereki001szentpeterszeg001tepe001ujiraz001vancsod001

2024. május 19. vasárnap

Katalin Motel és Étterem

Berettyóújfalu, Király-Hágó u. 22.

06 (54) 401-537

06 (20) 421-9411

HETI MENÜ ÉS ÉTLAP

Berettyóújfaluban a Civil udvar már sok-sok rendezvénynek, eseménynek adott otthont. 2015. október 10-én a Szélsőérték Kör Egyesület (SZÉKE) meghívására, az egyesület koncert-és kiállítótermében a magyar Queen Rajongók Klubja szervezésében Queen-est került megrendezésre.

 

Andrásfay Endre, a Magyar Queen Rajongói Klub vezetője kérdésemre elmondta, hogy örömmel tett eleget Papp Zsolt meghívásának. A Budapesti székhelyű klub az ország több helyén tartott már előadást, de voltak már többek között Angliában, Csehországban is, majd hozzátette, hogy szívesen látnak minden új tagot az egyesületükben.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Az est folyamán saját élményekkel fűszerezett előadásukban bemutatták a Queen Rajongói klubbot és meséltek a Queen együttesről és Freddie Mercuryról is. Koncert felvételekkel, Queen-kvízzel (melyen értékes nyereményeket vehettek át a legjobb eredményt elérők), énekléssel és Queen discoval is színesítették az estet. A Szélsőérték Kör Egyesület kiállítótermében felbecsülhetetlen relikviákat, eredeti kislemezeket, ritkán látott Queen tárgyakat és Freddie Mercury dedikálásával is ellátott tárgyakat, posztereket is láthattunk. Az esti előadás során - többek számára is biztosan ismert - két videót is megtekintettük, melyeket Önökkel is megosztunk:

Tavaszi szél vizet áraszt Freddie Mercury előadásában:

és az 1986-os Budapesti koncert felvételt:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

A Hungarian Queen Fan Club összegyűjti a Queen zenekar magyarországi rajongóit, s nem csupán a rajongás, hanem a baráti légkör is jellemzi. Gyakran szerveznek kirándulásokat, koncerteket. Az egyesületről bővebben a honlapjukon is olvashatnak a oldalon.

You have no rights to post comments