artand001bakonszeg001darvas001komadi001korosszegapati001magyarhomorog001mezosas001nagykereki001szentpeterszeg001tepe001ujiraz001vancsod001

2024. május 18. szombat

Katalin Motel és Étterem

Berettyóújfalu, Király-Hágó u. 22.

06 (54) 401-537

06 (20) 421-9411

HETI MENÜ ÉS ÉTLAP

2015. augusztus 9-én került megrendezésre Berettyóújfaluban, a Bihar Termálligetben a harmadik Liget Szépe választás. Az egész délután tartó színvonalas rendezvényre nagyon sokan – talán még a tavalyihoz képest is többen – látogattak el és lelkesen szurkoltak a versenyben lévő lányoknak. A Berettyóhír stábja is ott volt és egy rövid összefoglalóval, a rendezvényen készült fotókkal idézzük fel az eseményeket.

A versenyre Hajdú-Bihar megye több településről és a határon túlról is érkeztek lányok, mint például Mezősas, Debrecen és természetesen Berettyóújfalu. A versenyen végül 12 mérettették meg magukat.

A Liget Szépe választás előtt egy vidám és minden testrészt megmozgató aquafitness órán vehettek részt a strand vendégei. A Magyar Vöröskereszt Berettyóújfalui Területi Szervezete pedig egészen 16 óráig várta az önkéntes véradókat a Bihar Termálligetbe. 15 órától a BYTHEWAY együttest hallhattuk a színpadon, akik a verseny előtt még nagyobb hangulatot teremtettek. 18.00 órától a Kelemen Kabátban együttes fellépésével ért végett a rendezvény.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

A rendezvényt Bónácz János, Berettyóújfalu város alpolgármestere nyitotta meg.

Összesen három fordulóban mutatkoztak be a lányok. Az első fordulóban hétköznapi, sportos viseletben. A másodikban fordulóban fürdőruhában léptek a színpadra, az utolsó fordulóban pedig már elegáns öltözetet viseltek.

A versenyen résztvevő lányok, sorszámaik szerint:

01 – Oláh Regina Szidónia, 02 – Kólák Bianka, 03 – Kapás Vivien, 04 – Bányai Vanda, 05 – Kurucz Bettina, 06 – Nagy Eliza, 07 – Sipos Fanni, 08 – Mezei Noémi, 09 – Nagy Kira, 10 – Sólyom Alexandra, 11 – Nagy Fatime, 12 – Szabó Evelyn

Facebook közönségdíjas: Bányai Vanda

Strand közönségdíjas: Oláh Regina Szidónia 

III. helyezett: Oláh Regina Szidónia

II. helyezett: Kapás Vivien

I. helyezett: Szabó Evelyn

A díjakat Bondár Sándor igazgató úr, Bónácz János alpolgármester úr, Kiszel Tünde és lánya, Hunyadi Donatella, valamint a támogatók adták át.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Műsorvezetők: Nagyné Bánszki Emese és Papp Máté

A rendezvény támogatói: Moonart (Models Modell és Rendezvényügynökség, Little Group Photography, Punch Divat, Mona Paris, Evita Divat, Simi Divat, Berettyó Rádió, Berettyóhír, LÉ-DA ajándékbolt, Choclate Brown csokiszolárium, Orange Szalon, Nagy Pékség 94 Kft., Csorba Györgyné – Bella Costa,Vadas István – Motel Angéla, Kotroll-Sec Kft.,Buzás Lászlóné, Rácz Gyuláné AVON, Nova-Villa2010 Kft.

A Berettyóhír stábja gratulál a lányoknak, szervezőknek és mindenkinek, aki hozzájárult, hogy ez a nem mindennapi rendezvény idén is megvalósulhatott!

You have no rights to post comments