artand001bakonszeg001darvas001komadi001korosszegapati001magyarhomorog001mezosas001nagykereki001szentpeterszeg001tepe001ujiraz001vancsod001

2022. augusztus 9. kedd

Katalin Motel és Étterem

Berettyóújfalu, Király-Hágó u. 22.

06 (54) 401-537

06 (20) 421-9411

INGYENES házhozszállítás!

"A" menü:

Zellerkrémleves

Búbos csirkemell karottás rizzsel, almapaprika

"B" menü:

Húsleves csigatésztával

Rántott szelet vegyes körettel

Heti desszert (650 Ft):

Somlói galuska

HETI MENÜ ÉS ÉTLAP

Néhány napja ugyan tart már az immáron tizedik alkalommal megrendezett Születés hete programsorozat, de érdemes még körülnézni a program-kavalkádban, hiszen találhatunk olyan előadást, bemutatót, mely minket is érdekelhet.

 
A szervezők célja a programsorozat 2003-as elindításával az volt, hogy közelebb hozzák egymáshoz a gyermekvállalást még csak tervező, a gyermeket váró, vagy már azt nevelő szülőket az ellátásban részt vevő szakemberekkel, intézményekkel. Ezen kívül minél szélesebb körű tájékoztatást szerettek volna nyújtani a várandós, vagy közvetlenül a szülés előtt álló családoknak a nagy eseményről. A cél az volt, hogy a leendő szülők a legprecízebben felkészüljenek az ellőttük álló eseményekre, hiszen a születés csodája olyan élmény, amely minden szülő életében meghatározó, és egyedi. Életünk mérföldköve az anyaság és az apaság, nem mindegy tehát, hogy milyen körülmények között éljük azt meg. 
A rendezvénysorozat országos szintű, különböző városokban számtalan program várja az érdeklődő kismamákat, kispapákat, kisdedeket.
Tudomásunk szerint városunkban sajnos nincsenek programok , a legközelebbi helyszín Debrecen, ahol a Debreceni Egyetem Orvos- és Egészségtudományi Centrum Szülészeti és Nőgyógyászati Klinikája (Nagyerdei körút 98.) és az Ifjúsági Ház (Simonffy u. 21) kapcsolódott be a Születés hete – rendezvénysorozatba. Közösségi oldalukon friss programok, és részletes tájékoztatás várja az érdeklődőket. A még hátralévő programokon védőnők, pszichológusok, nőgyógyászok, gyermekorvosok előadásait hallgathatjuk meg, és érdekes foglalkozásokon vehetünk részt.
A rendezvénysorozat május 11.-én szombaton délután zárul, a gyermekvállalást tervezőknek, vagy a gyermeknevelésben részt vevőknek érdemes ellátogatni Debrecenbe; nincs messze a Cívis város, és úgy tűnik az előrejelzéseket olvasva, strandolásra amúgy sem lesz alkalmas az időjárás a hétvégén.
 

You have no rights to post comments