artand001bakonszeg001darvas001komadi001korosszegapati001magyarhomorog001mezosas001nagykereki001szentpeterszeg001tepe001ujiraz001vancsod001

2024. május 5. vasárnap

Katalin Motel és Étterem

Berettyóújfalu, Király-Hágó u. 22.

06 (54) 401-537

06 (20) 421-9411

HETI MENÜ ÉS ÉTLAP

2015. június 13-án a futás, kerékpározás és görkorcsolyázás népszerűsítésére, valamint a határon átnyúló kapcsolatok és összetartozás erősítésére a Bihari Természetbarát Egyesület tagjai, valamint a Berettyó-parti Baráti Futók „Fuss, kocogj, bringázz a Baráti Futókkal Nagyváradra” címmel sportnapot szerveznek.

A rendezvénnyel a Berettyóújfalut Nagyváraddal összekötő kerékpárút turisztikai és sportcélú kihasználását kívánjuk fokozni, így az útvonalak is forgalomtól elkülönítve, a bringaúton haladnak.

Tarts velünk egy baráti félmaratoni futásra Berettyóújfalu és Mezőpeterd között június 13-án!

Indulás: Berettyóújfalu, Szent István tér, 9:00 órakor

Táv: 21,1 km (félmarathon)

Szeretettel várunk a futók kísérésére, buzdítására minden olyan kerékpárost, kisgyermekes családokat, gyermekeket, akiknek a nagyváradi út hosszú lenne, vagy a határátlépés nehézségbe ütközik. Szintén ide csatlakozhatsz görkorcsolyával is! A rendezvény nem futóverseny!

Frissítés és pihenő: Mezőpeterden (alma, citrom, csoki, szőlőcukor, ásványvíz, keksz, ropi) és a célban a berettyóújfalui Civil Udvarban (szendvics, szódavíz, ásványvíz)

Az útvonalon autós segítségnyújtást biztosítunk.

Kirándulj velünk te is kerékpárral Nagyváradra, június 13-án!

Indulás: Berettyóújfalu, Szent István tér, 9:00 órakor

Szeretettel várunk mindenkit egy kellemes egynapos bringatúrára a csonka Bihar vármegye egykori központja, és a határon túli Bihar megye mai központja, Berettyóújfalu és Nagyvárad között.

A túra kerékpárúton halad, autós forgalomtól elzárt területen. Az útvonalon autós műszaki segítségnyújtást biztosítunk. Úticél: Nagyvárad, Szent László tér. Nagyváradon látogatást teszünk a Körös-parton, a sétálóutcán, Nagyváradi Állami Színháznál, emellett feltekerünk a szép kilátást adó „Gombához” is.

Frissítés és pihenő: Mezőpeterden (alma, citrom, csoki, szőlőcukor, ásványvíz, keksz, ropi), Nagyváradon (szendvics, szódavíz, ásványvíz), majd a célban a berettyóújfalui Civil Udvarban (szendvics, szódavíz, ásványvíz).

A határátlépéshez személyi igazolvány, vagy útlevél szükséges. Gyerkőcök határátlépéséről az okmányirodák adnak bővebb tájékoztatást.

Erősítsük kapcsolatainkat a határon túli és anyaországi magyarság körében!

Látogass el hozzánk június 12-én napközben, a sportnapot megelőző nap Nagyváradról, vagy bármely más településről Berettyóújfaluba, és légy a vendégünk!

Szeretettel várunk napközben minden határon túli, és nem berettyóújfalui kerékpárost egy kis vendégeskedésre június 12-én Berettyóújfaluba! A Bihar Termálligetnek és a Bihari Természetbarát Egyesületnek köszönhetően ingyenes fürdési és szabadkempingezési lehetőséget biztosítunk. Sátorhellyel, tusolási lehetőséggel, árammal, ivóvízzel, tűzrakóhellyel, továbbá nyitvatartási időben gyógyfürdőzéssel és fizetős büfészolgáltatással várjuk kerékpáros vendégeinket. Bővebb információ a fürdőről:

A június 12-én érkezők részéről előzetes tájékoztatás (jelentkezés) szükséges a szervezők felé.

A sportnapon minden résztvevőnek matricát, kártyanaptárt, laprugós fényvisszaverő szalagot, emléklapot ajándékozunk, emellett minden résztvevő tombolaszelvényt kap, ahol további értékes tárgyakat sorsolunk ki.

Szervezők:

Hegedűs Zoltán, 30/299-6160, 70/412-2886,

Nagy Sándor (Baráti Futás), 30/744-4508,

Támogatók: Nemzeti Fejlesztési Minisztérium, Bihari Termálliget, Pille Szikvíz (bővítés alatt)

Médiatámogató: (bővítés alatt)

Partnerek: Moha és Páfrány Turistaház (), EKE Nagyvárad (), (bővítés alatt)

You have no rights to post comments