artand001bakonszeg001darvas001komadi001korosszegapati001magyarhomorog001mezosas001nagykereki001szentpeterszeg001tepe001ujiraz001vancsod001

2024. május 5. vasárnap

Katalin Motel és Étterem

Berettyóújfalu, Király-Hágó u. 22.

06 (54) 401-537

06 (20) 421-9411

HETI MENÜ ÉS ÉTLAP

A Berettyóújfalui Bihar Termálliget Strand és Termálfürdő egész télen fogadta a kikapcsolódni, felfrissülni vágyókat, a strandszezon és a jó idő beköszöntével pedig hamarosan - a nyári rend szerint - az összes szabadtéri medence a strandolók rendelkezésére áll, valamint megújult környezet és számos újdonság várja az odalátogatókat.

 

Az idei szezon fejlesztéseiről, újdonságairól, tervezett programokról Bondár Sándor, a Herpály Team Kft. – a Bihar Termálliget fenntartója – ügyvezető igazgatója nyilatkozott lapunknak. 

 - A változékony, esős időjárás miatt májusban még csak a gyermek-, illetve az egyik termálmedence üzemelt, de napokon belül az összes szabadtéri medence várja a strandolni vágyókat.

A szükséges karbantartási, felújítási munkálatok elvégzése mellett új beruházásokat, fejlesztéseket is megvalósítottunk a strand területén. A büfésor egy újonnan épített faszerkezetű fagylalt-és koktélbárral bővül, melynek munkálatai hamarosan befejeződnek. Új – a büfét kiszolgáló – eszközök kerültek beszerzésre (pl.: jégkása készítő-, sütő-, dagasztó gépek), valamint új termékekkel bővül a kínálat (pl.: miccs, gyros, jégkása, koktélok), de a vendégek egyedi ételigényeit is készséggel ki tudjuk elégíteni.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Új szolgáltatásunk keretén belül a helyszínen széles választékban elérhetők és a szükséges méretben megvásárolhatók a Manta, Speedo fürdőruhák és strandfelszerelések.

A tavalyi évhez hasonlóan hétvégenként ismét színes, változatos programokkal várjuk majd a kikapcsolódni vágyókat, amelyek idén már hamarabb, a nyár beköszöntével elkezdődnek. Ismét lesz strandröplabda bajnokság, vizicsocsó, vizifoci, főzőverseny, Ligetszépe választás, az Aqua Zumba, Aqua Fitness, Aqua Jóga edzések is folytatódnak.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

A nyár folyamán együtteseket, fellépőket is láthatnak a strand színpadán az érdeklődők, valamint gyermektábor is szerepel a terveink között. A Vöröskereszttel közösen szervezett egészségmegőrző programokat idén is folytatjuk.

Jó hír, hogy a belépőjegy árak idén nem változnak, a szolgáltatásainkért továbbra is lehet SZÉP kártyával, vagy Erzsébet utalvánnyal is fizetni.

Bondár Sándortól megtudtuk, hogy az uszoda felújítása (pl.: uszodatér, vizesblokk, öltöző, szauna) is tervben van, ezt a tulajdonos, fenntartó - Berettyóújfalu Város Önkormányzata - segítségével, megfelelő források rendelkezésre állása esetén lehet majd megvalósítani.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

You have no rights to post comments