artand001bakonszeg001darvas001komadi001korosszegapati001magyarhomorog001mezosas001nagykereki001szentpeterszeg001tepe001ujiraz001vancsod001

2024. május 9. csütörtök

Katalin Motel és Étterem

Berettyóújfalu, Király-Hágó u. 22.

06 (54) 401-537

06 (20) 421-9411

"A" menü:

Húsleves

Borsos tokány főtt tésztával, csemege uborka

"B" menü:

Húsleves csigatésztával

Rántott szelet vegyes körettel

"C" menü:

Rakott kolozsvári káposzta

Heti desszert (800 Ft):

Gundel palacsinta

HETI MENÜ ÉS ÉTLAP

Egy kedves, fiatal lány kereste meg szerkesztőségünket, aki egy szatír támadásának áldozatává vált néhány nappal ezelőtt Berettyóújfalu belvárosában.

 

 

 

A neve elhallgatását kérő felzaklatott lány azért fordult a nyilvánossághoz, hogy felhívja a figyelmet, óvátosságra intsen és ezáltal segítséget nyújtson a szatír potenciális áldozatainak, akik így talán elkerülhetik ezt a traumát. Az ügyben természetesen feljelentést tett, és a rendőrség valószínűleg már keresi az elkövetőt.

Mint ahogy azt elmondta, épp hazafelé tartott március 15-én este 21.30 körüli időben, Berettyóújfaluban a Kossuth utcán, a volt KIOSZ székházzal szemben lévő Reál bolt előtt. A szatír előtte haladt - valószínűleg lesben állt a sötétben és felbukkant mikor kinézte őt - majd hirtelen megfordult, és láthatóvá vált, hogy önkielégítést végez. A lány azonnal elindult az ellenkező irányba, ő viszont követte és beszélt hozzá, miközben folytatta a maszturbálást. Aztán meghallotta, hogy a sértett a barátnőjét hívja kétségbeesetten telefonon, és lefordult a Szabadság utca irányába.

Személyleírásáról annyit tudunk, hogy kb. 40-50 év körüli, magas, kicsit pocakos, vállas, erős testalkatú, de nem kigyúrt barna bőrű férfi. Ruházata igényesnek mondható, bőrkabátot viselt és farmert.  

Amit a sértett lány és a pszichológusok is tanácsolnak azoknak a nőknek, akik találkoznak hasonló betegekkel, hogy ne ijedjenek meg, próbáljanak közömbösen elhaladni a mutogatós mellett, ne szerezzék meg neki visítozásukkal az örömet. A szatír minél nagyobb riadalmat kelt, annál nagyobb az örömérzete, amely akár az ejakulációig is elmehet. Általában ezek a férfiak nem agresszívek, nem folyamodnak támadáshoz, vagy nemi erőszakhoz, érdemes a rendőrség kihívásával fenyegetni az illetőt - ugyanis a pszichológus szerint ezek a betegek félnek még az egyenruha említésétől is - és mihamarabb értesíteni a rendőrséget.

You have no rights to post comments