artand001bakonszeg001darvas001komadi001korosszegapati001magyarhomorog001mezosas001nagykereki001szentpeterszeg001tepe001ujiraz001vancsod001

2024. május 9. csütörtök

Katalin Motel és Étterem

Berettyóújfalu, Király-Hágó u. 22.

06 (54) 401-537

06 (20) 421-9411

"A" menü:

Húsleves

Borsos tokány főtt tésztával, csemege uborka

"B" menü:

Húsleves csigatésztával

Rántott szelet vegyes körettel

"C" menü:

Rakott kolozsvári káposzta

Heti desszert (800 Ft):

Gundel palacsinta

HETI MENÜ ÉS ÉTLAP

2015. február 27-én délelőtt a Berettyóújfalu Város Önkormányzatának TÁMOP-5.1.3-09/2-2010-0013 Európai Uniós finanszírozású, az Európai Szociális Alap és a Magyar Kormány támogatásával megvalósult programjának záró eseményére került sor a Nadányi Zoltán Művelődési Központban. - Boros Gábor területfejlesztő és Molnár Tamás közösségfejlesztő beszámolója

 

A szakmai lezáráson és értékelésen túl a köszöneté volt a fő szerep. Megnyitójában Muraközi István Berettyóújfalu Város polgármester is ezen gondolat mentén fejezte ki véleményét. A szép számban összegyűlt résztvevőket a továbbiakban dr. Vitányi István országgyűlési képviselő köszöntötte és kívánt jó munkát a szakmai tanácskozáshoz. A projekt megvalósítói az eredmények és az események mentén számot adtak az elmúlt közel három év munkájáról. A pályázatban dolgozó közvetlen munkatársak beszámolója után az együttműködő partnerek, a közösségi munkások és önkéntes koordinátorok fejezték ki gondolataikat a projekttel kapcsolatban.

A konferencia résztvevői a Művelődési Központ nagytermében - az előadások szüneteiben - megtekinthették a települések kiállításait, melyeket a projekt eredményeiből válogatva készítettek el. A szakmai program zárásaként Giczey Péter közösségfejlesztő szakértő előadásából az összefogás hasznosságáról és jövőbeni fontosságáról kaphatott információkat a hallgatóság.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

A rendezvényt a nagykereki Bocskai Dalkör népdalcsokra zárta, végül pedig Kissné Pásztor Irma projektmenedzser köszönte meg minden dolgozó, önkéntes és együttműködő partner munkáját ebben a nagyon összetett, komplex pályázati programban.

Mind a megvalósítók, mind a résztvevők reményüket fejezték ki, hogy a program a nagy sikerére, elért eredményeire és fontosságára való tekintettel a közeljövőben folytatódni fog és gyümölcsei továbbra is a térség közösségeit szolgálják.

You have no rights to post comments