artand001bakonszeg001darvas001komadi001korosszegapati001magyarhomorog001mezosas001nagykereki001szentpeterszeg001tepe001ujiraz001vancsod001

2024. április 27. szombat

Katalin Motel és Étterem

Berettyóújfalu, Király-Hágó u. 22.

06 (54) 401-537

06 (20) 421-9411

HETI MENÜ ÉS ÉTLAP

A DRB Bankcsoportnál – BRB BUDA Regionális Bank, DRB Dél-Dunántúli Regionális Bank, DDB Dél-Dunántúli Takarék Bank, ÉRB Észak-magyarországi Regionális Bank –, a Magyar Nemzeti Bank által elrendelt korlátozások miatt a Magyar Államkincstár tájékoztatja érintett ügyfeleit, hogy a bérek, illetmények, a családtámogatási-, illetve fogyatékossági ellátások más pénzintézethez történő utalása kapcsán kérelmet nyújthatnak be a Magyar Államkincstár (a továbbiakban: Kincstár) lakóhelyük/tartózkodási helyük szerint illetékes Megyei Igazgatóságához.

A kérelemben fel kell tüntetni az ellátás pontos megnevezését, illetve az új pénzintézet nevét és az ahhoz tartozó folyószámla számot; a változtatási kérelem beadását követően a 2015. február hónapra járó támogatást a Kincstár az ügyfél által újonnan megnyitott számlára utalja. Kérelem hiányában a 2015. február havi és az azt követő hónapok ellátásait az ügyfél lakcímére, postai úton küldi ki a Kincstár.

A február havi béreket, illetményeket – a rendkívüli helyzetre való tekintettel – a Kincstár postai úton küldi meg az érintetteknek!

Fontos megjegyezni, hogy 2015. március első hetét követően is benyújthatnak az ügyfelek kérelmet arra vonatkozóan, hogy a jövőben esedékes – Kincstár által teljesített – bérük, illetményük és támogatásaik mely számlára kerüljenek utalásra.

A családtámogatási és fogyatékossági ellátással érintett ügyfelek részére – legkésőbb március első hetében – fent leírtakról a Kincstár tájékoztató levelet is postáz.

A DRB Bankcsoportnál vezetett számlákra vonatkozóan adott megbízások – például állampapír kamat- és/vagy tőkekifizetés összege feletti rendelkezés, stb. – teljesítéséért a Kincstár nem vállal felelősséget.

80 önkormányzat vezette számláját a Buda-Cash csoporthoz tartozó pénzintézeteknél, ezért a kormány lehetővé tette, hogy azokban az esetekben, amelyekben a helyhatóság egyetlen számláját zárolták, a további kincstári utalásokat már ne a Buda-Cash és csoportjának pénzintézeteihez utalja a Magyar Államkincstár, hanem az önkormányzat által választott más számlára. A Kincstár is minden segítséget megad a kialakult helyzet megnyugtató rendezéséhez.

Kérjük érintett ügyfeleinket, hogy a további teendőkről számlavezető bankjuknál tájékozódjanak.

Budapest, 2015. február 25. 

Magyar Államkincstár

You have no rights to post comments