artand001bakonszeg001darvas001komadi001korosszegapati001magyarhomorog001mezosas001nagykereki001szentpeterszeg001tepe001ujiraz001vancsod001

2024. május 9. csütörtök

Katalin Motel és Étterem

Berettyóújfalu, Király-Hágó u. 22.

06 (54) 401-537

06 (20) 421-9411

"A" menü:

Húsleves

Borsos tokány főtt tésztával, csemege uborka

"B" menü:

Húsleves csigatésztával

Rántott szelet vegyes körettel

"C" menü:

Rakott kolozsvári káposzta

Heti desszert (800 Ft):

Gundel palacsinta

HETI MENÜ ÉS ÉTLAP

Konferenciával zárta közös pályázatát Berettyóújfaluban a Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság és az AVP Hungary Közhasznú Egyesület.

 

 

 

 

Többek között a fiatalkori bűnözés és áldozattá válás, a kábítószer-fogyasztás és az iskolai erőszak megelőzése volt a célja annak a TÁMOP pályázatnak, amelynek megvalósítása érdekében a Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság és az AVP Hungary Közhasznú Egyesület együttműködött. A „Nyitott szem, nyitott szív” című pályázat záró rendezvénye 2015. január 16-án volt Berettyóújfaluban, a helyi Művelődési Házban.

A programzáró konferencián gyermekvédelmi szakemberek, pedagógusok, polgárőrök és kormányhivatalok munkatársai vettek részt.

A mintegy félszáz résztvevőnek Dr. Juhász Zoltán r. alezredes, megyei bűnmegelőzési osztályvezető tartott előadást a társadalmi bűnmegelőzés jelentőségéről. Az alezredes felhívta a figyelmet arra, hogy a bűnmegelőzés csak ilyen jellegű társadalmi összefogással lehet igazán hatékony.

Dr. Tóth Ferenc r. alezredes, a Berettyóújfalui Rendőrkapitányság vezetője tájékoztatta a jelenlévőket a helyi általános iskolában tartott bűnmegelőzési előadások, bűnmegelőzési napok tapasztalatairól, a pályaválasztás előtt álló fiatalok rendőri pályára orientálása érdekében tartott bemutatókról.

A programban résztvevők közös munkájuktól azonnal felmutatható eredményeket nem várnak, azonban a fiataloknak olyan ismereteket adtak át, melyek hosszabb távon ahhoz vezetnek, hogy kevesebb fiatalkorú fog bűncselekményt elkövetni, illetve annak áldozatává esni. A felek továbbra is fontosnak tartják, hogy a jövőben is keressék azokat a lehetőségeket, melyekkel a korosztály védelme érdekében együttműködhetnek.

You have no rights to post comments