artand001bakonszeg001darvas001komadi001korosszegapati001magyarhomorog001mezosas001nagykereki001szentpeterszeg001tepe001ujiraz001vancsod001

2024. április 29. hétfő

Katalin Motel és Étterem

Berettyóújfalu, Király-Hágó u. 22.

06 (54) 401-537

06 (20) 421-9411

"A" menü:

Sóska krémleves

Cigánypecsenye hasábburgonyával, savanyúság

"B" menü:

Húsleves csigatésztával

Rántott szelet vegyes körettel

Heti desszert (800 Ft):

Somlói galuska

HETI MENÜ ÉS ÉTLAP

Az elmúlt hónapokban is aktívan tevékenykedtek Berettyóújfaluban a polgárőrök. Segítik az önkormányzat munkáját, vigyázzák az iskolásokat, és a rendőrség mellett a NAV-al is adnak közös szolgálatokat.
 
 
 
 
Több napon keresztül őrizték a biztonságos pénzkifizetés, az ellátások, valamint a cafeteria kiosztás lebonyolítását a helyi polgármesteri hivatalban a berettyóújfalui polgárőrök. Segítséget nyújtottak a helyi általános- és középiskolás tanulók részére, az érkezett tankönyvek járművekről történő lepakolása során, majd augusztus 10-től 14-ig a Bihar Termálligetben megrendezett „Ligetszépe verseny" biztosításában is kivették a részüket.
 
Az Államalapítás ünnepe alkalmával a polgárőrök segítettek a forgalom korlátozásában, a rendezvények zavartalan lefolytatásában. 2014. augusztus 26-án megalakult Berettyóújfaluban a Területi Balesetmegelőzési Bizottság, melynek tagjai közé választották a Berettyóújfalui Polgárőr Egyesület elnökét is.
 
Szeptember az iskolakezdés hónapja, melyre tekintettel a polgárőrök a rendőrséggel közösen szolgálatot láttak és látnak el ma is, a kijelölt gyalogátkelőhelyeknél. Továbbá  közös akcióra került sor a Nemzeti Adó- és Vámhivatal illetékes szolgálatával is.
 
2014. szeptember 18-án Berettyóújfaluban átadták az új KRESZ-parkot, hiszen kiemelt feladatként kezelendő a balesetek megelőzése miatt a gyerekek biztonságos közlekedésre való nevelése, melyhez kiváló lehetőséget nyújt az új park. A pálya állagmegóvását a polgárőrök felügyelete alatt oldják meg. 
 
A polgárőrök is részt vettek a rend biztosításában 2014. szeptember 20-án, a Berettyó-hídfőnél ünnepélyes keretek között felavatásra kerülő Berettyószentmárton-városrészt jelző tábla rendezvénye alkalmával. Továbbá a szomszédságban található bakonszegi polgárőrökkel közösen biztosították az utat a kerékpározó iskolások részére.
 

You have no rights to post comments