artand001bakonszeg001darvas001komadi001korosszegapati001magyarhomorog001mezosas001nagykereki001szentpeterszeg001tepe001ujiraz001vancsod001

2024. május 3. péntek

Katalin Motel és Étterem

Berettyóújfalu, Király-Hágó u. 22.

06 (54) 401-537

06 (20) 421-9411

"A" menü:

Fahéjas szilvaleves

Párizsi sertésszelet carbonara spagettivel

"B" menü:

Húsleves csigatésztával

Rántott szelet vegyes körettel

Heti desszert (800 Ft):

Somlói galuska

HETI MENÜ ÉS ÉTLAP

Az elmúlt évekhez hasonlóan a Berettyóújfalui Polgárőrség a Berettyóújfalui Rendőrkapitánysággal szorosan együttműködve, kellő egyeztetés alapján ismét elindította a „Polgárőrök a tanévkezdés biztonságáért” akciót 2014. október 10-ig városunk területén.

 

 

A tanévkezdés biztonsága érdekében meghirdetett akció során a polgárőrök önállóan is, és a rendőrség állományával is aktívan, elsősorban bűnmegelőzési és közlekedésbiztonsági feladatok végrehajtásában vesznek részt.

A Polgárőr állomány létszámát és munka idejét figyelembe véve, városunkban reggeli és délutáni időszakokban polgárőreink segítik a kijelölt gyalogátkelőhelyeken a gyermekek iskolába jutását és a reggeli munkába igyekvők biztonságos közlekedését.

Kijelölt területnek számít: a Kálvin-tér, József Attila utca, Madách utca, Kossuth utca. Kiemelt szolgálatként kezeljük, meghatározott időszakokban a kijelölt gyalogátkelőhelyeken történő, szabálytalan gépjármű vezetők kiszűrését a fogalomból, illetve szankcionálásokban való segítség megadást a rendőrségnek.

Az akciónkkal szeretnénk hozzájárulni, hogy  Berettyóújfaluban kevesebb közlekedési baleset legyen az oktatási intézmények területén.

Fontosnak tartanánk felhívni a közlekedésben résztvevő kerékpárosok figyelmét arra, hogy csak az számít szabályos átkelésnek a kijelölt gyalogátkelőhelyen, ha kerékpárukról leszállva, azt maguk mellett tolva haladnak át az egyik oldalról a másikra.

Mazács Ferenc Elnök

 

 

 

You have no rights to post comments