artand001bakonszeg001darvas001komadi001korosszegapati001magyarhomorog001mezosas001nagykereki001szentpeterszeg001tepe001ujiraz001vancsod001

2024. május 3. péntek

Katalin Motel és Étterem

Berettyóújfalu, Király-Hágó u. 22.

06 (54) 401-537

06 (20) 421-9411

"A" menü:

Fahéjas szilvaleves

Párizsi sertésszelet carbonara spagettivel

"B" menü:

Húsleves csigatésztával

Rántott szelet vegyes körettel

Heti desszert (800 Ft):

Somlói galuska

HETI MENÜ ÉS ÉTLAP

Dr. Vitányi István országgyűlési képviselő 2014. augusztus 25-én, sajtótájékoztató keretén belül mutatta be a FIDESZ-KDNP berettyóújfalui csoportjának, a 2014. október 12-én tartandó önkormányzati választásokon induló jelöltjeit.

 

 

 

Képviselő úr a sajtótájékoztatón elmondta, a jelöltek közül többen régóta részt vesznek a várost érintő ügyek intézésében, megoldásában, valamint vannak új, fiatal indulók is. A kiválasztás a szakmaiságot és a fiatalítást vették elsődleges szempontnak. A jelöltek átlagéletkora 42,5 év, a legfiatalabb képviselőjelölt pedig 31 éves.

 

 

 

 

 

A 2014. október 12-ei választásokon polgármesternek újra Muraközi Istvánt jelölte a FIDESZ-KDNP, aki immár több mint 8 éve dolgozik az önkormányzatnál. Jelenleg polgármesterként, ezt megelőzően külsős bizottsági tagként, majd 4 évig alpolgármesterként vett részt a város ügyeinek intézésében, így kellő tapasztalattal rendelkezik a város vezetésével és a megoldandó helyi feladatokkal kapcsolatban. Az elmúlt 4 éves ciklusban több mint 8 milliárdos fejlesztés valósult meg Berettyóújfaluban és az önkormányzat szeretné folytatni azt a munkát, amit 2010-ben elkezdett. Városunk építését-szépítését, minél lakhatóbbá tételét továbbra is fontos feladatnak tekintik – emelte ki Dr. Vitányi István beszédében. Muraközi István polgármester-jelöltre és a többi képviselőjelöltre is jellemző a városhoz való erős kötődés.

 

 

 

Az 1-es számú választókörzetben Szabó Katalin fog indulni, aki jelenleg is a körzet képviselője. Az önkormányzati képviselő testületben a lakótelepeken élők érdekeit képviseli, az ezzel kapcsolatos visszajelzések egyértelműen bizonyítják, hogy az elmúlt időszakban jól végezte a rá bízott feladatokat. A nemrég átadott játszóterek megvalósulásában is jelentős szerepe volt. Ígérgetések helyett, a lehetőségekhez mérten mindig segített megoldani azokat a problémákat, amelyekkel a lakosok fordultak hozzá.

 

 

 

 

 

 

 

A 2-es számú választókörzetben új jelöltet ismerhetnek meg a választópolgárok Nagy Istvánné személyében. Berettyóújfaluban él és korábban ügyvédi irodában dolgozott, ahol szintén gyakorolhatta a jószolgálati tevékenységet, segítséget nyújtott a hozzá fordulók kéréseinek megoldásában. Ezt a munkát szeretné a 2-es számú körzetre kiterjeszteni. Nagy munkabírása és lelkiismeretes hozzáállása, megfelelő szakmai tapasztalata révén került a jelöltek közzé.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

A 3-as számú választókörzetben a FIDESZ-KDNP berettyóújfalui csoportja nem indít jelöltet az önkormányzati választásokon. A jelenlegi független képviselőt, Balázs Józsefet támogatják, aki immár 4 cikluson keresztül bizonyította munkájával, hogy méltó induló a következő választáson is. Ebből is látható, hogy a FIDESZ-KDNP nem csak politikai alapon, hanem rátermettség, szakmaiság, emberi tulajdonságok alapján is támogat más indulót is.

 

 

A 4-es számú választókörzet képviselőjelöltje Nagy László, jelenleg második ciklusát tölti az önkormányzati testületben. Berettyóújfalui születésű, testvérével fogtechnikai vállalkozást üzemeltetnek. Több vezető tisztséget töltött be az elmúlt időszakban, a BUSE elnöke volt, jelenleg bizottsági elnök. Az elmúlt 8 év kellő bizonyíték arra, hogy újra bizalmat szavazhatnak a választópolgárok Nagy Lászlónak.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Az 5-ös számú választókörzetben új jelölt indul Hagymási Gyula személyében, aki szintén berettyóújfalui kötődésű. Több éve saját vállalkozást vezet, azon emberek érdekeit is képviseli, akik vele üzleti kapcsolatban vannak. Több alkalommal buszokat szervezett a polgári mozgalmak fővárosban tartandó felvonulásaira. Édesapja is önkormányzati képviselő volt és haláláig a közért dolgozott.

 

 

 

 

 

 

 

 

A 6-os számú választókörzetben szintén egy új indulót ismerhetünk meg, aki egy családi hagyományt visz ezzel tovább. Édesanyja, Nagy Istvánné több cikluson keresztül képviselte a Kádár Vitéz utcán és környékén lakók érdekeit. Nagy István képviselőjelölt fiatal, agilis agrármérnök ember, saját vállalkozásában édesapjával együtt mezőgazdasági területen tevékenykednek.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

A 7-es választókörzet jelöltje Kovács Tiborné, aki időközi választáson nyerte el a választók bizalmát, így a várossal kapcsolatos feladatok intézésében is tapasztalatot szerezhetett és bebizonyította, hogy a körzetében élők ügyeit odaadással tudja képviselni. Több éve a Hunyadi Mátyás Tagiskola vezetője, mint pedagógus nagyon sok emberrel áll kapcsolatban, a gyermekeken keresztül a szülőket is ismeri.

 

 

 

 

 

 

 

 

A 8-as választókörzetben Bónácz János, a város jelenlegi társadalmi alpolgármestere indul, aki ez idáig 2 ciklusban volt az önkormányzati testület tagja. Munkája során bebizonyította, hogy a közösségért hathatósan tud dolgozni, szintén Berettyóújfalui születésű, ismeri az itteni emberek problémáit, kéréseit. A szentmártoni körzet további fejlődése is biztosítva van, melyhez Bónácz János képviselőjelölt is nagyban hozzájárul.

 

 

 

 

 

 

 

 

A kompenzációs lista az aláírásgyűjtést követően, szeptember 8-a után kerül beadásra, így a rajta szereplő jelöltek is akkor ismerhetők meg.

You have no rights to post comments