artand001bakonszeg001darvas001komadi001korosszegapati001magyarhomorog001mezosas001nagykereki001szentpeterszeg001tepe001ujiraz001vancsod001

My message for Day 2

Egy konyári és egy pocsaji garázda ellen javasolnak vádemelést a berettyóújfalui rendőrök.

Telefonon tett bejelentést a rendőrségen egy édesanya 2014. március 20-án 16 óra 30 perc körüli időben, mert gyermekét bántalmazták. A nyomozás adatai szerint Konyáron, az Alsósziget utcán egy 23 éves férfi összeveszett a 13 éves sértettel, akit a vita hevében több alkalommal megütött.

A rendőrök adatgyűjtést, tanúkutatást végeztek, majd gyanúsítottként kihallgatták R. Richárd helyi lakost.

Ellene a Berettyóújfalui Rendőrkapitányság a napokban befejezte a garázdaság vétség és könnyű testi sértés vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatott nyomozást és az ügyben keletkezett iratokat vádemelési javaslattal megküldte az illetékes járási ügyészségnek.

Szintén vádemelési javaslattal fejezték be a nyomozást a berettyóújfalui rendőrök egy pocsaji lakossal szemben. A nyomozás adatai szerint 2014. március 30-án 17 óra 40 perc körüli időben egy 33 éves férfi Pocsaj egyik utcáján vitába keveredett egy másik férfival, akit a veszekedés közben pofon ütött. A bejelentést követően a járőrök a helyszínen felvették a kapcsolatot a sértettel, akihez mentőt hívtak, majd adatgyűjtést és tanúkutatást végeztek. A nyomozók azonosították a verekedő férfit, akit gyanúsítottként hallgattak ki.  

A Berettyóújfalui Rendőrkapitányság befejezte az L. Józseffel szemben garázdaság vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatott nyomozást és az ügy iratait a napokban vádemelési javaslattal megküldte az illetékes járási ügyészségnek.

You have no rights to post comments