artand001bakonszeg001darvas001komadi001korosszegapati001magyarhomorog001mezosas001nagykereki001szentpeterszeg001tepe001ujiraz001vancsod001

My message for Day 2
Muraközi Istvánt javasolja Berettyóújfalu Fidesz-csoportja jelöltként a polgármesteri posztra az őszi önkormányzati választásokon.
 
 
 
 
 
Mint tudjuk, néhány nappal ezelőtt Áder János Magyarország köztársasági elnöke 2014. október 12-ére tűzte ki a 2014. évi helyi önkormányzati képviselők és polgármesterek általános választásának időpontját. Mivel már több olvasónk érdeklődött a jelöltek személyével kapcsolatban úgy gondoltuk, megkérdezzük Muraközi Istvánt, Berettyóújfalu polgármesterét a jelölés folyamatáról, illetve a Fidesz-KDNP helyi jelöltjeiről.
 
"Nálunk, a párton belül nagyon komoly előkészületek történtek a jelöltek kiválasztására. Ez azt jelenti, hogy először minden településen a helyi Fidesz-csoport tett javaslatot a polgármester személyére, amelyet egy meghallgatás követett az Önkormányzati Választást Előkészítő Bizottság előtt, ahol személyiség és program vonatkozásában mutatkoztunk be. Miután a Megyei Választmány elfogadta mind a polgármester, mind az önkormányzati képviselők - akik vagy Fidesz jelöltek lesznek, vagy független jelöltek a Fidesz-KDNP támogatásával- személyére tett jelölést elmondhatjuk, mi felkészülten  kezdünk neki az augusztus 25-én induló aláírásgyűjtésnek. A két hét alatt összegyűjtött megfelelő számú aláírás birtokában válunk majd valójában jelöltté, és azt követően ismertetjük meg a következő ciklusban, az új képviselőtestülettel közösen végrahajtandó programunkat Berettyóújfalu polgáraival."
 

 
Fidesz-KDNP Berettyóújfalu
Polgármesterjelölt: Muraközi István
 
Képviselőjelöltek:
1-es választókörzet: Szabó Katalin
2-es választókörzet: Nagy Istvánné
4-es választókörzet: Nagy László
5-ös választókörzet: Hagymási Gyula
6-os választókörzet: Nagy István
7-es választókörzet: Kovács Tiborné
8-as választókörzet: Bónácz János
 
A Berettyóhír lehetőséget ad minden jelölt bemutatására, a megkeresést a Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. email címre várjuk.
 
 
 
 
 
 

You have no rights to post comments