artand001bakonszeg001darvas001komadi001korosszegapati001magyarhomorog001mezosas001nagykereki001szentpeterszeg001tepe001ujiraz001vancsod001

2024. május 15. szerda

Katalin Motel és Étterem

Berettyóújfalu, Király-Hágó u. 22.

06 (54) 401-537

06 (20) 421-9411

"A" menü:

Vaníliás almaleves

Sonkával töltött jércemell rántva, kukoricás jázmin rizzsel, balzsamos jégsalátával

"B" menü:

Húsleves csigatésztával

Rántott szelet vegyes körettel

Heti desszert (800 Ft):

Gesztenyés-meggyes palacsinta

HETI MENÜ ÉS ÉTLAP

Fotók: Kulcsár László /berettyohir.hu/

A város napja alkalmából megtartott eseményekhez kapcsolódva került megrendezésre 2014. május 23-án pénteken a TáncDal Fesztivál elnevezésű, zenés-táncos program a Szent István Téren, amely nagy népszerűségnek örvendett, ugyanis kicsik és nagyon számára egyaránt kellemes, vidám kikapcsolódást nyújtott.

 

Elsőként a Diószegi Kis István Református Általános Iskola Tarka lepkék és Vadgesztenye tánccsoportjai léptek fel a Makk Kálmán Mozi előtt felállított kisszínpadon, majd a Kerekítő foglalkozás következett kisbabák és szüleik részére, Turzó Renáta vezetésével.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ezt követően a Bihar Néptáncegyüttes, valamint a – – Bajnóca Néptáncegyüttes és csoportjai fokozták a jó hangulatot.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

A Borosjenői Kádár István Hagyományőrző Íjász Egyesület bemutatója után a nemrég alakult Somogyi-Kovács-Balogh Blues Trio zenélt a nagyszínpadon.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

A humort idén Rokker Zsolti képviselte, Stand Up Comedy műsorával 5 év után újra megnevettette a közönséget. Következő sztárfellépő Mohamed Fatima volt, sokan énekelték együtt vele az ismert dalokat.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Sötétedéskor látványos Tűztánc-showt láthattunk, ami osztatlan sikert aratott. Az est zárásaként a Hooligans együttes 2 órás élő nagykoncertjén bulizhattunk, a Szent István térre nyugodtan kitehettük volna a megtelt táblát, annyian várták és énekelték közösen a sok-sok slágert.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

A koncert végén jött egy nagyon jó hír: Ugyanis amíg mi a téren fesztiváloztunk, a rájátszás negyedik mérkőzésén az MVFC 4:2-re megverte a Rába ETO-t.

You have no rights to post comments