artand001bakonszeg001darvas001komadi001korosszegapati001magyarhomorog001mezosas001nagykereki001szentpeterszeg001tepe001ujiraz001vancsod001

2024. április 30. kedd

Katalin Motel és Étterem

Berettyóújfalu, Király-Hágó u. 22.

06 (54) 401-537

06 (20) 421-9411

"A" menü:

Minestrone leves

Sajttal-baconnel egybesütött jércemell jázmin rizzsel, kompóttal

"B" menü:

Húsleves csigatésztával

Rántott szelet vegyes körettel

Heti desszert (800 Ft):

Somlói galuska

HETI MENÜ ÉS ÉTLAP

Kedves Álláskereső! A CSAT Egyesület mint főpályázó, (további két konzurciumi taggal: HAHA Egyesület, Szociogramm Nonprofit Kft.) egy pályázati támogatással megvalósuló programot indít el Berettyóújfaluban, melynek célja, hogy a hagyományos álláskeresési tanácsadásokon és képzéseken túl, újszerű internetes eszközökkel nyújtson segítséget az álláskeresők számára.

Programunk indokoltságét alátámasztják a legfrissebb adatok, melyek szerint Berettyóújfaluban 11,44 % az álláskeresők aránya, ez a mutató még rosszabb a városok körüli kistelepüléseken. A munkanélküliek közül különösen nagy a tartósan, legalább egy éve álláskeresők aránya, vagyis azoké a személyeké, akik a hosszú évek során elfáradtak az álláskeresésben vagy a sorozatos „kudarcok” miatt úgy érzik nincs esélyük elhelyezkedni. Programunk figyel a pályakezdőkre, illetve a GYES-ről, GYED-ről visszatérőkre is.

Az „e-Karrier” elnevezésű projekt eleme egy internetes honlap, amelynek kettős célja van:

  1. interaktív módon segítséget nyújt az álláskeresőknek kiválasztani a nekik megfelelő álláshelyeket, összeállítani egy jó önéletrajzot és felkészülni az állásinterjúra;
  2. segítséget nyújt a munkáltatóknak ahhoz, hogy megtalálják a nekik legmegfelelőbb munkaerőt;

vagyis, hogy a munkavállalók és a munkáltatók egymásra találjanak.

A honlap szolgáltatásait a Karrier Iroda egészíti ki, megteremtve a személyes tanácsadás lehetőségeit is az érintetteknek.

Az internetes eszközök használatán, valamint a személyes tanácsadáson túl, az e-Karrier program elem egy bentlakásos álláskereső tábor, amelynek résztvevőit többek közt pszichológiai, önismereti és életvezetési tanácsadással, kommunikációs tréninggel, önéletrajz-írási ismeretekkel és a vállalkozás elindításához szükséges tanácsokkal segítik majd a képzett szakemberek.

Bővebb információ:

A program keretében a tervek szerint összesen 1750 álláskeresőt szólítanak meg a CSAT Egyesület munkatársai, közülük 700 főnek képzésekkel, tanácsadással konkrét segítséget adnak az elhelyezkedéséhez, ezzel is hozzájárulva a térség foglalkoztatási helyzetének javításához!

Keressen minket személyesen!

Üdvözlettel: Némethné Török Orsolya, Váradiné Varga Nóra tanácsadók

Karrier Pont Berettyóújfalu, József Attila u. 35. (Herpály Kft. udvara)

0630/485-73-47

Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

You have no rights to post comments