artand001bakonszeg001darvas001komadi001korosszegapati001magyarhomorog001mezosas001nagykereki001szentpeterszeg001tepe001ujiraz001vancsod001

2024. április 30. kedd

Katalin Motel és Étterem

Berettyóújfalu, Király-Hágó u. 22.

06 (54) 401-537

06 (20) 421-9411

"A" menü:

Minestrone leves

Sajttal-baconnel egybesütött jércemell jázmin rizzsel, kompóttal

"B" menü:

Húsleves csigatésztával

Rántott szelet vegyes körettel

Heti desszert (800 Ft):

Somlói galuska

HETI MENÜ ÉS ÉTLAP

Idén is finom ételek, színes programok és színvonalas színpadi produkciók várták Berettyóújfaluban a majálisozókat.

 

 

 

A már hagyományosnak tekinthető MájusFAkanál főzőverseny és kispályás futballtorna mellett minden korosztály számára kínált érdekes és kikapcsolódásra alkalmat adó programot a városi majális a BUSE pályán.

A rendezvényre kilátogatók zumba és aerobik bemutatót láthattak a „Diószegi Angyalok” fellépésén, majd Molnár Orsi interaktív gyermek műsora szórakoztatta a fiatalokat. A programok alatt lehetőség volt vércukorszint-és vérnyomás mérésre a Gróf Tisza István Kórház sátrában. ( A fotókra kattintva képgaléria nyílik! )

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

A Borosjenői Kádár István Hagyományőrző Íjász Egyesület bemutatója is igen népszerű volt, gyermekek és felnőttek egyaránt szívesen kipróbálták az íjászatot, de a látványos Wing-Tsun Kung Fu bemutató, Széll Gábor mester vezetésével is nagy sikert aratott. A mester a bemutató alatt sok érdekességet is elmondott a sportággal kapcsolatban.

A szabadban elfogyasztott finom ebédhez szolgáltatott jó hangulatot a margittai Borisszák élő műsora. Ebéd után az Igazgyöngy Művészetoktatási Intézmény szervezésében arcfestés várta a gyerekeket.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Kora délután népdalkör és táncbemutató volt megtekinthető a színpadon, amelyen fellépet a Berettyóparti Nyugdíjas Egyesület Hagyományőrző Népdalköre és Senior Tánckara, a Táncolda Tánccsoport, valamint az Igazgyöngy Művészetoktatási Intézmény tánccsoportja.

A Bihari Múzeum sátrában az egész család számára érdekes játékok, feladványok várták az érdeklődőket, majd Bűvész Show volt látható a színpadon, ahol a nagy mágus, Saman Zerin „varázsolta el” a közönséget.

 

 

 

 

 

 

 

 

Ezt követően ismét a gyermekeké volt a főszerep, ugyanis mesejátékot láthattak Benedek Elek: Kisgömböc és a gyerekek címmel, a Kincses Színház előadásában.

Sztárvendégek is tiszteletüket tették a berettyóújfalui majálison. Jolly és Suzy, a Nóta TV sztárjai fellépése után Polgár Péter zenés stand up műsora következett, majd a Napárnyék társulat műsorában a táncdalfesztivál dalait hallgathatták meg élőben és táncra is perdülhettek a majálison résztvevők. Az egész napos kikapcsolódást az Anti Fitness Club élő koncertje zárta.

A fotókért köszönet a -nak!

You have no rights to post comments