artand001bakonszeg001darvas001komadi001korosszegapati001magyarhomorog001mezosas001nagykereki001szentpeterszeg001tepe001ujiraz001vancsod001

2024. április 30. kedd

Katalin Motel és Étterem

Berettyóújfalu, Király-Hágó u. 22.

06 (54) 401-537

06 (20) 421-9411

"A" menü:

Minestrone leves

Sajttal-baconnel egybesütött jércemell jázmin rizzsel, kompóttal

"B" menü:

Húsleves csigatésztával

Rántott szelet vegyes körettel

Heti desszert (800 Ft):

Somlói galuska

HETI MENÜ ÉS ÉTLAP

Fokozott ellenőrzésre kell számítaniuk a járművezetőknek Hajdú-Bihar megye útjain a hosszú hétvége alatt. Cél a közlekedési balesetek megelőzése.

A hosszú hétvégék remek alkalmat nyújtanak a kiránduláshoz, a családi programokhoz és a kikapcsolódáshoz, szórakozáshoz. Ezeken a napokon „útra kel az ország” és a jó időre tekintettel a járművezetők előveszik a kerékpárjaikat, a motorosok száma is megsokszorozódik, ennek eredményeként néhány napra a közúti forgalom megszokott sűrűsége hirtelen a többszörösére nő, mely fokozott veszélyekkel jár.

A balesetek megelőzése érdekében a rendőrség, így a Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság is fokozott ellenőrzést rendelt el a megye útjain.  A rendőrség kiemelt figyelmet fordít az agresszív, vagy ittas állapotban közlekedő, szabályszegő gépjárművezetők forgalomból történő kiszűrésére, a passzív biztonsági eszközök használatának ellenőrzésére. A fokozott rendőri jelenlét célja a közlekedési balesetek megelőzése, a közlekedésben résztvevők biztonságérzetének növelése, valamint a zavartalan közlekedés biztosítása. Az ellenőrzés a gépjárművezetők mellett kiterjed a kerékpárosokra és a motorkerékpárral közlekedőkre is.

Kérjük a tisztelt gépjárművezetőket, hogy a hosszú hétvége során is tartsák be a közúti közlekedésre vonatkozó szabályokat. A nagyobb forgalomból adódó esetleges torlódások esetén legyenek türelmesek, s már előre számítsanak hosszabb utazási időre.

Balesetmentes közlekedést kíván a Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság!

You have no rights to post comments