artand001bakonszeg001darvas001komadi001korosszegapati001magyarhomorog001mezosas001nagykereki001szentpeterszeg001tepe001ujiraz001vancsod001

2024. április 30. kedd

Katalin Motel és Étterem

Berettyóújfalu, Király-Hágó u. 22.

06 (54) 401-537

06 (20) 421-9411

"A" menü:

Minestrone leves

Sajttal-baconnel egybesütött jércemell jázmin rizzsel, kompóttal

"B" menü:

Húsleves csigatésztával

Rántott szelet vegyes körettel

Heti desszert (800 Ft):

Somlói galuska

HETI MENÜ ÉS ÉTLAP

A Berettyóújfalui Bihar Termálliget Strand és Termálfürdő egész télen fogadta a kikapcsolódni, felfrissülni vágyókat, május 1-től pedig a már megszokott nyári rend szerint, az összes szabadtéri medence a strandolók rendelkezésére áll majd.

 

 

A fejlesztésekről, munkálatokról Bondár Sándor, a Herpály Team Kft. – a Bihar Termálliget fenntartója – ügyvezető igazgatója nyilatkozott lapunknak. 

-  A tél folyamán több karbantartási és felújítási munkát végeztünk a strand területén. A gyermekmedencénél egy nagyobb csőtörést sikerült helyrehozni, ez a kinti termálmedencét látogatók figyelmét sem kerülhette el.

Az újonnan épített medencéink már elmúltak három évesek, így a felújítás nem várhatott tovább. Minden medence fugázása megtörtént, beleérte a jacuzzit is, ez utóbbi ezért nem volt használható eddig. Május elsejére minden szükséges karbantartási, felújítási munka befejezésre kerül. Az igazi nyári szezonra - június közepe után - a strand területének virágosítása is megtörténik.

Egy-két héten belül elkészül a büfé előtt egy új árnyékoló ponyva is, ami a korábbinál jóval hosszabb, modernebb, fix elhelyezésű lesz és a színpad árnyékolását, fedését is el tudja majd látni.

Bővül a büfé kínálata is, ezentúl gyrost, jégkását is fogyaszthatnak a Bihar Termálliget vendégei, de az igényekhez igazodva további ételek, harapnivalók is megtalálhatóak lesznek.

További jó hír, hogy a berettyóújfalui lakosok számára a belépőjegy árak nem változnak, de a turisták is csak minimális áremelkedéssel számolhatnak. Szolgáltatásainkért továbbra is lehet SZÉP kártyával, vagy Erzsébet utalvánnyal is fizetni.

A tavalyi évhez hasonlóan hétvégenként ismét színes, változatos programokkal várjuk majd a kikapcsolódni vágyókat. Ismét lesz starndröplabda bajnokság, Ligetszépe választás, az AquaZumba edzések is folytatódnak, valamint gyermektábor is szerepel a terveink között.

 

You have no rights to post comments