artand001bakonszeg001darvas001komadi001korosszegapati001magyarhomorog001mezosas001nagykereki001szentpeterszeg001tepe001ujiraz001vancsod001

2024. május 16. csütörtök

Katalin Motel és Étterem

Berettyóújfalu, Király-Hágó u. 22.

06 (54) 401-537

06 (20) 421-9411

"A" menü:

Májgombóc leves

Cswáki tarja bulgurral, csemege uborka

"B" menü:

Húsleves csigatésztával

Rántott szelet vegyes körettel

"C" menü:

Majonézes burgonyasaláta tepsis vagdalttal

Heti desszert (800 Ft):

Gesztenyés-meggyes palacsinta

HETI MENÜ ÉS ÉTLAP

Összegyűjtöttük, hogy jelenleg melyek azok a pályázatok, ahol lakásfelújításra lehet pályázni. Több százezer forint igényelhető jelenleg is.

Itt a legújabb ahol különböző programokban lehet társasházaknak pályázni. Idén hatodszor startol ez a nagyon népszerű pályázat, ami társasházak korszerűsítését kívánja támogatni.

– Öngondoskodásra, valamint saját kezdeményezésekre kívánja ösztönözni a lakóközösségeket az OTP Bank is, amely 2014. március 17-én immár hatodik alkalommal hirdette meg társasházaknak szóló pályázatát – fejtette ki Csonka Tibor, az OTP Business ügyvezető igazgatója. A szakember szerint a pályázat célja a társasházak, lakásszövetkezetek szűkebb környezetének minőségi javítása, szépítése, rendezettebbé tétele, a közösségi élet kialakításának, fenntartásának támogatása, a lakóépületek és a lakók biztonságát szolgáló fejlesztések támogatása, és ezeken keresztül a közösségi kezdeményezések ösztönzése.

A környezetvédelem, közösségépítés, valamint életminőség-javítás kategóriában meghirdetett pályázatban az OTP Bank szakmai zsűrije idén – a tavalyi díjösszegek emelését követve – összesen 7,8 millió Ft vissza nem térítendő támogatást ítél oda nyerteseknek fejlesztési elképzeléseik megvalósítására.

A pályázatok beküldési határideje 2014. június 30. ( forrás: hazforum.hu)

A idén tavaszán kívánták elindítani, de egyelőre csak terveben van. Valószínűleg az év egyik legnépszerűbb pályázata lesz, több milliárd forintos kerettel. Hőszigetelés, nyílászáró csere és egyéb energetikai korszerűsítést fognak támogatni.

2014-2020 közötti fejlesztési időszakra meghirdetett Panel III. program keretében mintegy 380 ezer panellakás energetikai korszerűsítése kezdődhet meg országszerte.

A panel lakóközösségeknek szóló pályázat kiemelt figyelmet fordít arra, hogy a komplex felújítások lehetőleg megújuló energia felhasználásával történjenek. A program a kivitelezői minősítő rendszer megtartásával és az adminisztráció egyszerűsítésével a pályázók érdekeit szolgálja.

Nagyon régóta várt pályázat, amire érdemes jó előre felkészülni.

You have no rights to post comments