artand001bakonszeg001darvas001komadi001korosszegapati001magyarhomorog001mezosas001nagykereki001szentpeterszeg001tepe001ujiraz001vancsod001

Az esős időjárás ellenére idén is szép számú résztvevővel rajtolt a Critical Mass Berettyóújfaluban, amelyen Muraközi István, Berettyóújfalu város polgármestere és városunk két nagyon fiatal polgára is részt vett. A program jelenleg a Nagyvárad-Berettyóújfalu kerékpártúrával, majd este éjszakai kerós felvonulással, valamint éjszakai bringatúrával folytatódik.

 

A Critical Mass elnevezésű program résztvevői a közlekedési célú, mindennapos kerékpározás népszerűsítéséért, a várost érő forgalmi terhelés, és szmog csökkenéséért demonstrálnak.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Critical Mass Night:

  • 20.00 Éjszakai kerós felvonulás
  • 21.20 Éjszakai bringatúra

Az éjszakai felvonulás célja idén is felhívni a figyelmet a kerékpár megfelelő világítására! A teljes (első-hátsó) kivilágítás kötelező, nélküle nem engedélyezett a részvétel!

Az 50 km-es túrán megismerkedünk az éj sötétjével, és az elsuhanó Bihari táj néma, hűvös szépségével. A túrán láthatósági mellény viselése kötelező (KRESZ). Bringajavító készlet legyen nálad! Javasolt bringatípus: MTB.

Útvonal: Berettyóújfalu, Szentpéterszeg (földút), Tépe, Derecske (földút), Berettyóújfalu

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Bővebb infó:

A rendezvényeket rossz idő esetén is megtartjuk!

Gyülekezési helyszín: Szent István tér, Kádár Vitéz lovasszobra mellett, drótszamárral!

Keróra fel!

You have no rights to post comments