artand001bakonszeg001darvas001komadi001korosszegapati001magyarhomorog001mezosas001nagykereki001szentpeterszeg001tepe001ujiraz001vancsod001

BOLDOG KARÁCSONYT!

Lakatos Marcell
7 éves
Igazgyöngy Alapfokú Művészeti Iskola Berettyóújfalu

2022. december 7. szerda

Katalin Motel és Étterem

Berettyóújfalu, Király-Hágó u. 22.

06 (54) 401-537

06 (20) 421-9411

INGYENES házhozszállítás!

"A" menü:

Vaníliás almaleves

Szezámmagos rántott jércemell tejszínes gombás pennével

"B" menü:

Húsleves csigatésztával

Rántott szelet vegyes körettel

Heti desszert (650 Ft):

Somlói galuska

HETI MENÜ ÉS ÉTLAP

Szándékunk szerint interjút készítünk városunk polgármesterével, Muraközi Istvánnal - mégpedig olyan módon, hogy olvasóink kérdéseit tesszük fel neki.

Ön mit kérdezne a polgármestertől? Többet szeretne tudni valamelyik lakosságot érintő közérdekű témáról? Mint embert szeretné megismerni Muraközi Istvánt?

Itt a lehetőség, kérdezzen!

Hogyan lehet kérdezni? Kérdését a Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. e-mail címre várjuk.

Meddig lehet kérdezni? A határidő 2012. április 2., éjfél.

Milyen típusú kérdéseket várunk? A témát illetően megkötés nincs - egy feltétel van, a kérdés bírja a nyomdafestéket, legyen a jóízlés határain belül.

Hogyan szelektálunk? Igyekszünk mindenkinek a kérdését továbbítani, amennyiben ez terjedelmi okok miatt nem lehetséges, akkor az általunk legérdekesebbnek vélt felvetéseket, kérdéseket, hozzászólásokat próbáljuk kiválogatni.

Fontos megjegyezni: terveink szerint a mostani kezdeményezésünk nem egyszeri alkalom, a jövőben havi rendszerességgel szeretnénk egy amolyan internetes lakossági fórumnak otthont adni - rajtunk és Muraközi Istvánon biztosan nem fog múlni!

Várjuk kérdéseiket!

You have no rights to post comments