artand001bakonszeg001darvas001komadi001korosszegapati001magyarhomorog001mezosas001nagykereki001szentpeterszeg001tepe001ujiraz001vancsod001

2024. május 3. péntek

Katalin Motel és Étterem

Berettyóújfalu, Király-Hágó u. 22.

06 (54) 401-537

06 (20) 421-9411

"A" menü:

Fahéjas szilvaleves

Párizsi sertésszelet carbonara spagettivel

"B" menü:

Húsleves csigatésztával

Rántott szelet vegyes körettel

Heti desszert (800 Ft):

Somlói galuska

HETI MENÜ ÉS ÉTLAP

Kedves Olvasóink! Lezárult a Berettyóhír, az ÉV EMBERE pályázata, melyre olyan Berettyóújfaluban élő emberek jelölését vártuk, akik 2013-ban példaértékűt, kiemelkedőt, maradandót alkottak a városért, az itt élő emberekért, bármilyen területen. Felhívásunkra kilenc személyt javasoltak olvasóink, akikre összesen több mint 2800 lájk és 890 megosztás érkezett a verseny ideje alatt.

 

A pályázat végeredménye a következő:

 Az ÉV EMBERE pályázat 2013 győztese Derzsiné Gyenes Rita.

Rengeteg állaton segített már, soknak keresett szerető gazdit. Ideiglenes befogadóként is tudnak hozzá fordulni. Rengeteg erőt, energiát, időt és pénzt szán erre, önerőből. Önzetlensége páratlan.” – mondták róla bemutatásában. Az ÉV EMBERE 776 lájkkal nyerte meg pályázatunkat. Nyereménye egy Berettyóhír logóval fémjelzett, névre szóló emlékplakett, valamint egy gyönyű tavaszi virágcsokor a Szentmártoni Virágüzlet felajánlásával.

A pályázat résztvevői közül a második legtöbb voksot Varga Gábor kapta.

„Azért esett a választásom a városi tűzoltóság parancsnokhelyettesére, mert munkájával emberek életét menti, emellett az élet más területein is kiemelkedőt nyújt. A Berettyó MSE jelenlegi csapatkapitánya tavaly húzóemberként bronzérmet vehetett át a csapattal, ahol akkor is a sikerért harcolt, ha éppen sérült volt.” - ismerhettük meg. Varga Gábor, 669 lájkkal a képzeletbeli dobogó második fokán foglal helyet.

A felhívásra érkezett pályázók közül a harmadik legjobb eredményt Mezei József érte el.

„Sok évvel ezelőtt megalakította a Mezei-Vill Kft-t, ahol igen sok helyi lakosnak tudott munkát biztosítani. Sport iránti szeretetéből adódott, hogy létrehozta a futsal csapatot. A kilátogató helyi közönség nagy örömére már bajnoki címnek és Magyar Kupa győztes csapatnak szurkolhatunk.”- fogalmazták róla. Mezei József 496 lájkkal harmadik helyezést ért el.

A pályázat valamennyi résztvevőjének gratulálunk, olvasóinknak pedig köszönjük az ajánlásokat és a szavazatokat. Jövőre is számítunk a véleményükre, 2015-ben ismét szeretnénk kiosztani ezt a díjat.

Az ÉV EMBERÉVEL készített interjúnkat a napokban olvashatják.

 

 

You have no rights to post comments