artand001bakonszeg001darvas001komadi001korosszegapati001magyarhomorog001mezosas001nagykereki001szentpeterszeg001tepe001ujiraz001vancsod001

2024. május 3. péntek

Katalin Motel és Étterem

Berettyóújfalu, Király-Hágó u. 22.

06 (54) 401-537

06 (20) 421-9411

"A" menü:

Fahéjas szilvaleves

Párizsi sertésszelet carbonara spagettivel

"B" menü:

Húsleves csigatésztával

Rántott szelet vegyes körettel

Heti desszert (800 Ft):

Somlói galuska

HETI MENÜ ÉS ÉTLAP

Megfeszített munka folyik a választási irodákban, miután hétfőn 16 órakor lejárt a jelöltbejelentési határidő, Hajdú-Bihar megye 4-es számú választókerületében összesen 19 szervezet adta le az íveket. 

 
 
 
 
Berettyóújfaluban a jelöltek közötti sorsolás is megtörtént ma délután a helyi választási bizottság által, így eldőlt, a képviselőjelöltek milyen sorrendben fognak szerepelni a szavazóíven.  Az aláírások ellenőrzése után az is kiderül, végül mindannyian felkerülhetnek-e a szavazólapra.  
 
 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Hajdú-Bihar megye 04. sz. OEVK (Berettyóújfalu) jelöltjei (2014. március 3-a, 17 órai állapot !), a szavazólapra történő felkerülés sorrendjében. 

 

 
 
Az MTI-től megtudtuk, a rendelkezésre álló adatok alapján több mint kétezer jelöltet jelentettek be a 106 egyéni választási bizottságnál, a jelöltek ajánlásainak ellenőrzésére három napjuk van a választási irodáknak. Az egyéni választókerületekben három rendszeren keresztül dolgozzák fel az ajánlásokat: az okmányirodai gépeken, az anyakönyvi szolgáltatórendszer gépein és működik a nemzeti távközlési gerinchálózat is. A szükséges 500 ajánlás ellenőrzéséhez 6-8 óra szükséges, az irodákban dolgozók mindent megtesznek azért, hogy mielőbb végezzenek az ajánlások ellenőrzésével.
 
Pálffy Ilona, a Nemzeti Választási Iroda (NVI) vezetője kiemelte: nem kell az összes beadott ajánlást ellenőrizniük az irodáknak, elegendő addig folytatni az ellenőrzést, amíg nyilvánvalóvá válik, hogy a jelöltnek megvan a szükséges 500 érvényes ajánlása.
 
Felhívta a figyelmet arra, hogy a jelölteknek minden, a választási iroda által kiadott ajánlásgyűjtő ívvel el kell számolniuk, aki ezt nem teszi meg, bírságot kap. Jelezte: a választási irodák nem mérlegelhetik, hogy méltányosságból (például, mert ellopták a íveket) eltekintsenek a bírság kiszabásától.

You have no rights to post comments