artand001bakonszeg001darvas001komadi001korosszegapati001magyarhomorog001mezosas001nagykereki001szentpeterszeg001tepe001ujiraz001vancsod001

2024. május 7. kedd

Katalin Motel és Étterem

Berettyóújfalu, Király-Hágó u. 22.

06 (54) 401-537

06 (20) 421-9411

"A" menü:

Szárnyas raguleves

Óvári sertésszelet párolt rizzsel, káposzta salátával

"B" menü:

Húsleves csigatésztával

Rántott szelet vegyes körettel

Heti desszert (800 Ft):

Gundel palacsinta

HETI MENÜ ÉS ÉTLAP

Szakmai munkája és a Magyar Ápolási Egyesületben betöltött közösségi szerepe elismeréseként a Gróf Tisza István Kórház Ápolási Igazgatója 2014-ben PRO SANITATE kitüntetésre terjesztette fel Bartha Barna diplomás ápolót, melynek átadására 2014. február 19-én került sor a Magyar Ápolók Napja alkalmából rendezett ünnepségen.

 

 

Bartha Barna 1983-ban kezdett dolgozni kórházunk Sebészeti Osztályának Intenzív részlegén segédápoló munkakörben. Szakmai tudását folyamatos képzésekkel gyarapította, műtőssegédi, Ápoló (OKJ), diplomás ápoló diplomát szerzett. Intézeten belül szerepet vállalt az ápolási dokumentáció fejlesztésében (ezen a területen nagy lépés volt intézeti szempontból is a számítógépes program kidolgozása, melyet kollégájával valósított meg), ezen túl egészségnevelési és oktatási feladatokat látott el, részt vett szűrővizsgálatok lebonyolításában.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Tudományos üléseket rendszeresen látogatja, melyre gyakran előadással is készül. 2005-től ellátja a Magyar Ápolási Egyesület Hajdú-Bihar megyei elnöki tisztségét.

Munkáját a lojalitás, a precizitás jellemzi. Kis városi kórház lévén szinte mindenki ismeri, központi szerepet tölt be a kórház életében. Saját szabadidejében sokszor részt vesz egészségügyi szűrővizsgálatok, programok (pl. iskolások egészségügyi rendezvényei) szervezésében és lebonyolításában, életének domináns részét képezi a betegellátás.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

A betegek és kollégák nagyon szeretik, előszeretettel keresik problémájuk megoldásában, hisz a segíteni akarás, a betegszeretet, a betegekkel való törődés egyéniségéből fakad. Jelenleg a sürgősségi betegellátásban dolgozik, magas szakmai tudására nemcsak a mindennapok folyamán, hanem az intézetünkben jelenleg is folyó sürgősségi szakápoló képzésben is számíthatunk.

You have no rights to post comments