artand001bakonszeg001darvas001komadi001korosszegapati001magyarhomorog001mezosas001nagykereki001szentpeterszeg001tepe001ujiraz001vancsod001

2024. május 5. vasárnap

Katalin Motel és Étterem

Berettyóújfalu, Király-Hágó u. 22.

06 (54) 401-537

06 (20) 421-9411

HETI MENÜ ÉS ÉTLAP

A halál mindig tragikus. Az értelmetlen, elkerülhető halál pedig mindig felfoghatatlan. Február 15-én ilyen felfoghatatlanul tragikus körülmények között szenvedett halálos balesetet a berettyóújfalui Gróf Tisza István Kórház két ideggyógyász orvosa.

 

 

A legnagyobb fájdalom és a legnagyobb veszteség a családoké. A Kórház minden dolgozója nevében mély és őszinte részvétünket fejezzük ki a hátramaradottaknak.

Kórházi közösségünk számára is hatalmas veszteség mindkét munkatársunk elvesztése. Mindketten az Ideggyógyászat osztály oszlopos tagjai voltak, egyikőjük az osztály legrégebben, 23 éve itt dolgozó orvosaként, másikuk a legifjabbjaként örvendett köztiszteletnek, szeretetnek, mind közelebbi és távolabbi munkatársaik, mind betegeik körében.

Munkatársaink, barátaink felfoghatatlan tragédiájában egy momentum nyújthat talán számunkra némi vigaszt: a rettenet oly hirtelen csapott le rájuk, hogy a két ártatlan áldozatnak talán nem volt ideje felfogni, és megijedni a közeledő, elkerülhetetlen végtől, hanem tudattalanul, szenvedés nélkül jutottak át oda, ahova valamikor mindannyian követni fogjuk Őket. Hisszük, hogy mindketten már ott vannak, ahova – mindenki saját hite szerint – csak a legjobbak kerülhetnek, hiszen aki ilyen kiváló orvos, jó és szeretetreméltó ember volt, mint Ők ketten, azok csak ott lehetnek.

Ártatlan áldozatuk pótolhatatlan űrt hagyott családjuk életében, és a kórház közösségében is. Tisztelt és szeretett munkatársainkat a Gróf Tisza István Kórház saját halottjainak tekinti. 

Az Ideggyógyászat összes munkatársával szombat este, csendes megemlékezésként, elhunyt munkatársaink emléke előtti tisztelgésként, gyertyát gyújtottunk.

Dr. Muraközi Zoltán főigazgató

You have no rights to post comments