artand001bakonszeg001darvas001komadi001korosszegapati001magyarhomorog001mezosas001nagykereki001szentpeterszeg001tepe001ujiraz001vancsod001

2024. május 5. vasárnap

Katalin Motel és Étterem

Berettyóújfalu, Király-Hágó u. 22.

06 (54) 401-537

06 (20) 421-9411

HETI MENÜ ÉS ÉTLAP

 A berettyóújfalui Gróf Tisza István Kórház 2014. február 8-án tartotta VIII. Jótékonysági Bálját a Kabos Endre Városi Sportcsarnokban.

 

Dr. Muraközi Zoltán főigazgató és  Dr. Vitányi István országgyűlési képviselő, az est fővédnöke köszöntötte a vendégeket.

A főigazgató nyitó beszédében elmondta: „Büszke és boldog vagyok. Büszke, mert vannak közöttünk olyanok, akik az eddigi összes bálunkon jelen voltak és most is itt vannak jelentős asztaltársaságukkal egyetemben. És boldog vagyok, mert vannak olyanok, akik először teszik tiszteletüket a rendezvényünkön, de a korábbi évek báljainak információi alapján úgy döntöttek, személyesen is át szeretnék élni a Berettyóújfaluban egyedülálló báli élményt. Büszkeboldog is vagyok, mert számos vendégünk  menet közben csatlakozott be a báljaink sorába, és azóta is hűségesen eljönnek, emelve az esemény presztízsét, és hangulatát!”

Nagy szeretettel köszöntötte az élesdi kórház képviselőit, akik idén is megtisztelték jelenlétükkel a jótékonysági rendezvényt.

Főigazgató úr megnyitójában kitért arra is, hogy sokan még sürgősségiként emlegetik a megszokás okán, azonban a rendezvény már második alkalommal Kórházi Bál. A névváltoztatással a cél az volt, hogy az intézmény összes dolgozója, osztálya, részlege magáénak érezhesse ezt a jótékonysági akciót, melynek bevételéből a kórház alapítványait támogatják.

A bálozók az este folyamán láthattak latintánc bemutatót, valamint a Magyar Szablyavívó Iskola bemutatóját, Szél Gábor vezetésével. A svédasztalos melegvacsora mellett zenés egyveleget hallgathattak, valamint tombola, tánc és a ShowTime zenekar igazán színvonalas előadása gondoskodott a hajnalig tartó jó hangulatról.

You have no rights to post comments