artand001bakonszeg001darvas001komadi001korosszegapati001magyarhomorog001mezosas001nagykereki001szentpeterszeg001tepe001ujiraz001vancsod001

2024. május 5. vasárnap

Katalin Motel és Étterem

Berettyóújfalu, Király-Hágó u. 22.

06 (54) 401-537

06 (20) 421-9411

HETI MENÜ ÉS ÉTLAP

A Bihari Kosár közössége várja olyan őstermelők jelentkezését Berettyóújfaluból és vonzáskörzetéből, akik szeretnék, hogy termékeiket népszerűsítsük a régió azon tudatos vásárlóinak körében, akik fontosnak tartják az egészséges táplálkozást, illetve vásárlásaikkal a helyi gazdálkodókat igyekeznek támogatni. 
 
 
 
A Bihari Kosár közössége független civil kezdeményezés, célja, hogy segítse a helyi termelők és fogyasztók közötti kapcsolat kialakulását, ezáltal növelje a helyben előállított élelmiszerek fogyasztását. A közösség szeretne hozzájárulni ahhoz, hogy minél többen vásároljunk egészséges élelmiszereket a helyi termelőktől, illetve hogy a vásárlással segítsük a gazdálkodókat. Minden helyben maradó forint a mi megélhetésünkhöz járul hozzá azzal, hogy az a hatalmas összeg, melyet éves szinten élelmiszerre költünk, a helyi gazdaságokba áramolva erősíti azokat, illetve további munkalehetőséget ad az itt élő embereknek.
 
Néhány termékcsoport ( a teljesség igénye nélkül), amelyekre gondoltunk:
 
- zöldség-gyümölcs
- lekvár, szörp, olaj
- pékáru
- tejtermék
- száraztészta
- tojás
- aprósütemény
- pálinka, termelői bor
- méz
 
(Örömmel fogadunk egyéb termékcsoportokra is javaslatokat, ötleteket, valamint olyan önkéntesek jelentkezését is várjuk, akik szívesen részt vennének a közösség munkájában.)
 
 
Jelentkezni a Bihari Kosár   lehet  név, cím, termék bemutatása és elérhetőség (e-mail cím, telefonszám) megadásával.
 
A Bihari Kosár közössége

You have no rights to post comments