artand001bakonszeg001darvas001komadi001korosszegapati001magyarhomorog001mezosas001nagykereki001szentpeterszeg001tepe001ujiraz001vancsod001

2024. május 5. vasárnap

Katalin Motel és Étterem

Berettyóújfalu, Király-Hágó u. 22.

06 (54) 401-537

06 (20) 421-9411

HETI MENÜ ÉS ÉTLAP

Tisztelt Komádi lakosok és elszármazottak! Hagyományteremtő céllal jótékonysági hétvége kerül megrendezésre Komádiban 2014. február 22-23-án, I. Zöld Szív Jótékonysági Hétvége néven.

Lesz kispályás teremlabdarúgó torna, illetve több koncert, így fellép a debreceni Etalon, a Romantikus Erőszak, Deák Bill Gyula és még további meglepetések szervezés alatt!

A labdarúgótornára az ország több részéről érkeznek csapatok, illetve még továbbra is lehet nevezni. A torna gálamérkőzésekkel zárul a Ferencváros, Debrecen és Komádi öregfiúk részvételével.

Több média jelezte részvételét a hétvégére, lesz még jótékonysági árverés is, melyen különböző sport relikviák kerülnek árverésre. A hétvége rendezvényeiből befolyt összeg a Debreceni Klinikák Onkológiai osztályának informatikai fejlesztésére kerül felajánlására.

A hétvége egyik védnöke Dr. Kocsis Judit, a Debreceni Klinikák Onkológiai osztály vezetője. Gondolom, nem kell hangsúlyozni, hogy milyen fontos támogatni a rák elleni küzdelmet és, hogy a fent nevezett intézmény minél jobb körülmények között lássa el feladatát a régiónkban. Kérünk mindenkit, vállalkozókat, illetve magánszemélyeket, hogy lehetőségeikhez mérten pénzbeli adományokkal támogassák adománygyűjtő hétvégénket. A befizetett összegről mindenki igazolást kap, melyet adójóváírásra felhasználhat.

A felajánlásokat a e-mail címre várjuk és szervezőink megkeresik Önöket személyesen vagy e-mailen, további információk is a fenti e-mail címen kérhetők! Legyen a rák elleni harc mindenki szívügye!

You have no rights to post comments