artand001bakonszeg001darvas001komadi001korosszegapati001magyarhomorog001mezosas001nagykereki001szentpeterszeg001tepe001ujiraz001vancsod001

2024. április 29. hétfő

Katalin Motel és Étterem

Berettyóújfalu, Király-Hágó u. 22.

06 (54) 401-537

06 (20) 421-9411

"A" menü:

Sóska krémleves

Cigánypecsenye hasábburgonyával, savanyúság

"B" menü:

Húsleves csigatésztával

Rántott szelet vegyes körettel

Heti desszert (800 Ft):

Somlói galuska

HETI MENÜ ÉS ÉTLAP

A vasárnap reggeli jelentések szerint havazik az Északi-középhegységben valamint az Alföld északi részén és a Tiszántúlon. Szálingózik a hó Kecskemét, Hajdúszoboszló, Berettyóújfalu és Békéscsaba környékén. Máshol csapadékmentes az idő.
 
 
 
A keleti országrészben -7, a Dunántúlon -8 és -14 C fok közötti a hőmérséklet. Jelenleg 216 munkagép dolgozik azon, hogy a síkosság sehol se alakuljon ki. 
A friss hóréteg vastagsága az Északi-középhegységben 5–7 cm között változik.
 
A főutak burkolata Tolna és Baranya megyében sónedves. Letaposott havas szakaszokra kell számítani Nagyatád és Baja környékén, Keszthelynél jégbordás szakaszok is lehetnek. Máshol száraz a burkolat.
A keleti országrészben mindenhol hókásás vagy latyakos a főutak burkolata. Havas Kisvárda, Nyírbátor, Debrecen és Szentes térségében. Kiskunhalasnál hó bordás szakaszok is lehetnek.
 
Az M3-as autópálya Kál, Hajdúnánás és Ófehértó környékén hókásás, Emőd és Hajdúböszörmény környezetében havas. Az M5-ös autópálya újhartyáni szakasza hókásás, Kiskunfélegyházánál latyakos, utána más sónedves a határig. Az M6-os autópálya végig sónedves. A többi gyorsforgalmi út száraz.
 
A mellékutakon jégbordás szakaszokat jelentettek Lenti, Keszthely, Tapolca és Szántód térségéből. A Dunántúl déli területein, valamint a keleti országrészben havas, letaposott havas vagy hókásás az alsóbbrendű úthálózat.
 
Jó a látótávolság, gyenge a légmozgás.
 
Továbbra is arra kérjük a közlekedőket, hogy fokozott óvatossággal vezessenek, utazás előtt pedig minden esetben tájékozódjanak az aktuális útviszonyokról!

You have no rights to post comments