artand001bakonszeg001darvas001komadi001korosszegapati001magyarhomorog001mezosas001nagykereki001szentpeterszeg001tepe001ujiraz001vancsod001

2024. április 29. hétfő

Katalin Motel és Étterem

Berettyóújfalu, Király-Hágó u. 22.

06 (54) 401-537

06 (20) 421-9411

"A" menü:

Sóska krémleves

Cigánypecsenye hasábburgonyával, savanyúság

"B" menü:

Húsleves csigatésztával

Rántott szelet vegyes körettel

Heti desszert (800 Ft):

Somlói galuska

HETI MENÜ ÉS ÉTLAP

Az Országos Meteorológiai Szolgálat reggel fél hetes adatai alapján lassanként a Dunántúl déli területein megszűnik havazás, míg az Alföldön és északkeleten további, általában gyenge-közepes intenzitású havazás várható. Ma éjfélig ezeken a területen további 3-10 centiméter hó valószínű. Várhatóan a késő esti órákig a hóréteg növekedésével az erős szélben szintén (nagyobbrészt gyenge) hófúvásra lehet számítani.

Nem sokkal 8 óra előtt citromsárga, azaz elsőfokú riasztást adott ki az OMSZ Hajdú-Bihar megye egész területére gyenge hófúvás miatt. A friss hóval fedett területeken a szél alacsony hótorlaszokat emelhet.

Az Útinform ma reggeli jelentése alapján a havazás miatt a megye főútjai latyakosak, hókásásak, a mellékutak a Tiszántúl nagy részén havasak, hókásásak, nehezen járhatók. Járhatatlan út, vagy elzárt település azonban nincs.

Az autópályák általában vizesek, nedvesek, de az M35-ös hajdúböszörményi szakasza havas.

Kérjük az útra kelőket, közlekedjenek óvatosan, az időjárási és útviszonyoknak megfelelően! Amennyiben mindenképpen útra kell kelnie, kérjük, tájékozódjon a Meteorológiai Szolgálat honlapján (), vagy a katasztrófavédelem megyei honlapjain!

Folyamatosan frissülő információk találhatók a is. Aki okos telefonnal rendelkezik, folyamatosan frissülő információkhoz, riasztási üzenetekhez jut, amennyiben a linkre kattintva telepíti a Katasztrófavédelem „VÉSZ” elnevezésű alkalmazását.

Hajdú-Bihar Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság

You have no rights to post comments