artand001bakonszeg001darvas001komadi001korosszegapati001magyarhomorog001mezosas001nagykereki001szentpeterszeg001tepe001ujiraz001vancsod001

2024. május 5. vasárnap

Katalin Motel és Étterem

Berettyóújfalu, Király-Hágó u. 22.

06 (54) 401-537

06 (20) 421-9411

HETI MENÜ ÉS ÉTLAP

A Berettyóhír meghirdette AZ ÉV EMBERE pályázatot, melyre olyan Berettyóújfaluban élő emberek jelölését vártuk, akik 2013-ban példaértékűt, kiemelkedőt, maradandót alkottak a városért, az itt élő emberekért, bármilyen területen.

 

 

 

A beérkezett jelöltekre - fényképüket megtalálják - szavazni lájk formájában 2014. február 28-án déli 12 óráig lehet, az eredményhirdetésre pedig 2014. március 4-én kerül sor.

A jelöltek fotóira kattintva elérhető a facebook albumunkba feltöltött kép, amelyre leadhatják szavazatukat!

 

A jelöltek és indoklások:

Sok évvel ezelőtt megalakította a Mezei-Vill Kft-t, ahol igen sok helyi lakosnak tudott munkát biztosítani. Munkatársai felé nagyfokú szociális érzékenységgel viseltetett és ez így van a mai napig.

Sport iránti szeretetéből adódott, hogy létrehozta a futsal csapatot. A kilátogató helyi közönség nagy örömére már bajnoki címnek és Magyar Kupa győztes csapatnak szurkolhatunk.

Szűkebb lakókörnyezete a Morotva. A Morotva Egyesület oszlopos tagja,melynek rendezvényeihez anyagi támogatás mellett a helyszínt is biztosítja, ahol kulturált körülmények várják a kilátogatókat.

Nemrég adták át az országosan elismert LED-lámpagyárat, ami munkalehetőséget nyújt a helyi- és a környező települések lakosságának.

Szerintem ezek a dolgok mindenképpen azt mutatják, hogy méltó erre a jelölésre, s nagyon bízom abban, hogy a címre is!

 

 

 

 

 

A Bihari Természetbarát Egyesület tagjaként évek óta kiemelkedő önkéntes tevékenységet végez, szabadidejéből önzetlenül áldoz sportra és kultúrára egyaránt. Ha valahol, valamiben segíteni kell, csak egy telefon és rögtön ott terem!

Emellett fényképez, sőt verseket is ír. Egyik motorja a "Berettyó parti baráti " futásnak. A Barcsay-kert gondnoka, a Bihari Múzeum állandó önkéntese, városi rendezvények állandó résztvevője és segítője. Mindezek mellett a BIHARITE titkáraként az egyesület egyik motorja! Mindezekért jelölném az év embere címre!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Azért esett a választásom a városi tűzoltóság parancsnokhelyettesére, mert munkájával emberek életét menti, emellett az élet más területein is kiemelkedőt nyújt. Kislányát példaértékűen neveli szeretett feleségével.

A Berettyó MSE jelenlegi csapatkapitánya tavaly húzóemberként bronzérmet vehetett át a csapattal, ahol akkor is a sikerért harcolt, ha éppen sérült volt. Ezzel az eredménnyel a BMSE történetének legjobb eredményét érte el a csapattal. Ősztől tölti be a csapatkapitányi pozíciót. Egy igazi példakép lehet a fiatal játékosok számára, ahogy az én számomra is az.

Mind a pályán mind a pálya melletti tevékenységével kiemelkedik az átlagból. Akármikor problémám adódik, nyugodtan fordulhatok hozzá, és minden esetben segít. Nagyszerű apa, barát, ember, tűzoltó, sportoló. Szerintem megérdemli, hogy megkapja idén az év embere címet. Remélem önök szerint is érdemes arra, hogy a jelöltek között legyen.

 

 

 

 

 

 

Egy személyben forgat, vág, rendez, forgatókönyvet ír és dolgozik szinte ingyen. Nem kétséges, hogy elhivatott, a szakmáját minél jobban megismerni vágyó fiatalemberről beszélünk, aki nem elégszik meg a középszerrel.

A napi munka mellett szívén viseli az újfalui mozi sorsát is, lelkesen toboroz nézőket, hogy legyen egy kis élet az alvó városban.

A hivatalos teendők mellett aktív tagja a Parola Közhasznú Egyesületnek, nem is lehet nélküle elképzelni egy klubestet vagy koncertet.

Azt már le sem tudom írni, hogy a helyi és környékbeli zenekarok mennyire hálásak neki az első (második) videoklipért, kisfilmért, amit éjt nappallá téve készített, pusztán barátságból.

Tehetségére már régen felfigyeltek, több tucat klip fűződik a nevéhez, amelyen keresztül nem csak Magyarországon, hanem külföldön is öregbíti a szülővárosa hírnevét.

Ha most őt kérdeznénk, csak legyintene egyet, mert nem is ezért csinálja… ne felejtsük el, hogy kik dolgoznak csak igazán a városunkért.

 

 

 

 

Hosszú idő óta önzetlen segítője a helyi Vöröskereszt szervezetének.

Míg ideje engedte, a Csigaházban is végzett önkéntes munkát. Segít a rászorulókon, támogatja a segítőket. Munkája példa lehet mindannyiunknak. Ő ékes bizonyíték arra, az önkéntes munka is érték, van létjogosultsága. Egyre több ilyen önzetlen emberre lenne szükség.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Nagyon sok ember számára biztosít munkalehetőséget, beleértve olyanokat is, akik még érettségivel sem rendelkeznek.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Csendben teszi a dolgát, menti a kóbor állatokat. Szerintem ennyi magyarázat elég.

Nagyon sokat dolgozik, mégis lelkesen, az energiáját nem kímélve segít a bajban lévő állatokon! Nem adja fel még akkor sem, ha egy-egy kutyát "elveszít". Más már feladta volna! Megtisztelő, hogy ismerhetem! Köszönöm.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

A József Attila általános iskola alsó tagozatos tanára. Odaadó, a gyerekek érdekeit mindennél előbbre helyező, önfeláldozó pedagógus.

Továbbá a Berettyó rádió munkatársa és városi rendezvényeken is sok szerepet vállal.

Amelyik gyerek a keze alatt volt az sosem feledi nevelő munkáját!

Remélem, sok szavazatra számíthat majd.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Rengeteg állaton segített már, soknak keresett szerető gazdit. Ideiglenes befogadóként is tudnak hozzá fordulni. Véleményem szerint az egyik legszebb dolgot csinálja. Segít a bajba jutott, kidobott, hontalan állatoknak.

Rengeteg erőt, energiát, időt és pénzt szán erre, önerőből. Úgy vélem, megérdemelné az ÉV EMBERE címet, nézzük csak vissza a tavalyi évi szorgalmát. Önzetlensége páratlan.
Remélem Rita lesz az ÉV EMBERE!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

You have no rights to post comments