artand001bakonszeg001darvas001komadi001korosszegapati001magyarhomorog001mezosas001nagykereki001szentpeterszeg001tepe001ujiraz001vancsod001

2024. április 29. hétfő

Katalin Motel és Étterem

Berettyóújfalu, Király-Hágó u. 22.

06 (54) 401-537

06 (20) 421-9411

"A" menü:

Sóska krémleves

Cigánypecsenye hasábburgonyával, savanyúság

"B" menü:

Húsleves csigatésztával

Rántott szelet vegyes körettel

Heti desszert (800 Ft):

Somlói galuska

HETI MENÜ ÉS ÉTLAP

Számos olyan család él ma Magyarországon, ahol gondot jelent a gyerekek mindennapi étkeztetése, ruháztatása is. A PaCsi Team fő küldetésének tűzte ki a hátrányos helyzetű családok megsegítését, az adománygyűjtő akciónkat általában futóversenyeken tartjuk, így került látókörünkbe az 5 állomásból álló Atom100 futóverseny sorozat.

 

Március végén egy ismerős ajánlotta figyelmünkbe a Bokor családot, ahol az édesapa neveli, a félárván maradt öt gyermeket. Mint a Pacsi Team egyik alapítója „nyomozásba” kezdtem, hogy az infó valós, vagy pedig egy kacsa hírrel van-e dolgunk. A „Nyomozás” során kiderült, hogy sajnos nagyon is valós a hír, még a gyermekek állami gondozásba helyezése is szóba került. Rövid egyeztetés után Iváncsics Zsolttal a PaCsi Team másik kitalálójával eldöntöttük, hogy segítünk és adományt gyűjtünk a családnak!

Rövid egyeztetést követően az Atom100 futóverseny sorozat főszervezőivel sikerült megállapodni, hogy a sorozat minden állomásán végezhetünk humanitárius gyűjtést a családrészére, és támogatásukról biztosítottak bennünket, hogy mindenben segítségünkre is lesznek.

Az elmúlt hétvégén véget ért az Atom 100 futóverseny sorozat és elérkezett az idő, hogy ellátogassunk a tél beköszönte előtt, a berettyóújfalusi Bokor családhoz!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Fotók: Szilágyi Magdolna berettyohir.hu

Az elmúlt fél év során a futóverseny sorozat állomásain toltuk a bevásárlókocsit, hogy így hívjuk fel a figyelmet a Bokor Család nehéz életkörülményeire és végeztünk adománygyűjtést a számukra!

Rajthoz álltunk Baján, Szekszárdon, Nagyatádon és az elmúlt héten, Pakson is, teljesítettük az általunk vállalt feladatot végigtoltuk a 28 kg-os bevásárló kocsit! Toltuk, mert tudtuk, hogy Grétának, Emesének, Norbinak, Alexnek és Ivettnek szüksége van az általunk összegyűjtött adományokra! A barátok, ismerősök és ismeretlen futók is hozták az adományt, ruhát, játékot, tartós élelmiszert.

Az öt gyermeknek a Ferencvárosi Torna Club labdarugó utánpótlás csapata focilabdát küldött, de volt olyan Barátunk, aki még ma reggel is telefonált, hogy indulás előtt még gyapjú ágyneműt hozna a gyermekeknek!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Három gyermek és az édesapa várt minket, amikor megérkeztünk, két gyermek pedig napköziben volt és tanult. Rövid ismerkedést követően a gyermekekkel és a megilletődött édesapával kiürítettük a gépjármű csomagterében felhalmozott tartós élelmiszert, ruhát és játékot, az utóbbi okozott osztatlan sikert a kis lurkók körében. Az élelmiszerek átadása után az édesapa Bokor Sándor nem győzött köszönetet mondani, és a PaCsi Team által összegyűjtött adományokat örömmel fogadta, mert mint jelezte: mindennek örülnek, amit jó szívvel adnak a velük együtt érző embere.

A jelenlegi akciónkat sporthirugynokseg.hu oldal tulajdonosi köre, és több cég vezetője magánszemélyként közel 100000 Ft értékű élelmiszer adománnyal támogatták.

Köszönjük az Atom100 futóverseny sorozatnak, futótársaknak, Best Média Kft-nek, Silcom-nak, Professzional Zrt.-nek és egy tótkomlósi agrárvállalkozónak valamint családjának az önzetlen felajánlásokat!

Forrás:

You have no rights to post comments