artand001bakonszeg001darvas001komadi001korosszegapati001magyarhomorog001mezosas001nagykereki001szentpeterszeg001tepe001ujiraz001vancsod001

2024. május 1. szerda

Katalin Motel és Étterem

Berettyóújfalu, Király-Hágó u. 22.

06 (54) 401-537

06 (20) 421-9411

HETI MENÜ ÉS ÉTLAP

Ünnepélyes keretek között került sor az Európai Unió által finanszírozott beruházás révén megújult Népliget utca átadására 2013. május 24-én, pénteken 10 órakor.

 

 

 

A rendezvényen Dr. Vitányi István országgyűlési képviselő beszédében köszöntötte a megjelenteket, köztük az átadóra meghívott vendégeket: Csepreghy Nándort, a Nemzeti Fejlesztési Minisztérium fejlesztési programokért felelős helyettes államtitkárát, Dányi Gábort, a Nemzeti Fejlesztési Ügynökség fejlesztési és informatikai elnökhelyettesét, Héjj Dávidot, a Miniszterelnökség koordinációs ügyekért felelős helyettes államtitkárát, valamint Dr. Homolya Róbertet, a Miniszterelnökség fejlesztési irodát irányító helyettes államtitkárát. Képviselő úr megköszönte a kivitelezésben részt vállaló cégek munkáját.

 

 

 

 

 

 

 

 

A köszöntő után Csepreghy Nándor helyettes államtitkár beszédében a beruházás fontosságáról, mint a város számára jelentős fejlesztésről beszélt, kiemelve az országgyűlési képviselő, a polgármester és a képviselő testület szerepét, majd Muraközi István, Berettyóújfalu város polgármestere, Dr. Vitányi István országgyűlési képviselő és Tisóczki József önkormányzati képviselő a helyettes államtitkárokkal közösen vágták át az átadást jelképező nemzeti színű szalagot.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

A Népliget utca ünnepélyes átadása után kerékpáros felvonulás és futóverseny vette kezdetét a város általános iskoláiban tanuló diákok között. A versenyen elért eredményekről hamarosan beszámolunk.

A futóversenyről további fotók találhatók a Berettyó-parti baráti futás facebook csoport .

You have no rights to post comments