artand001bakonszeg001darvas001komadi001korosszegapati001magyarhomorog001mezosas001nagykereki001szentpeterszeg001tepe001ujiraz001vancsod001

2024. május 1. szerda

Katalin Motel és Étterem

Berettyóújfalu, Király-Hágó u. 22.

06 (54) 401-537

06 (20) 421-9411

HETI MENÜ ÉS ÉTLAP

A debreceni Oláh Gábor utcai Centerpályán DVSC-TEVA – FERENCVÁROS labdarúgó mérkőzés lesz 2013. május 26-án, 16.30 órakor. A rendezvény biztosításáról és az ideiglenes forgalomkorlátozásokról az alábbiakban részletesen olvashatnak.

A rangadóra előreláthatóan nagy számban érkeznek vendégszurkolók. A szervezetten utazók mellett várhatóan többen egyénileg, személygépkocsikkal fogják a mérkőzés helyszínét megközelíteni. Hajdú-Bihar megye közútjain a mérkőzés napján a jelentős gépjárműforgalom megnövekedése, illetve a szurkolók utazásának biztosítása érdekében Debrecen területén a rendőrség fokozott ellenőrzéseket hajt végre. A fokozott ellenőrzés célja a Debreceni Rendőrkapitányság illetékességi területére érkező ferencvárosi szurkolók biztonságos bekísérése a rendezvény helyszínére, valamint Debrecen város közrendjének, közbiztonságának fenntartása. Továbbá, hogy a hatóság megelőzze a sportrendezvényen megjelenő nézők magatartására visszavezethető ok miatt bekövetkező, a nézők életére, testi épségére, vagyontárgyaira közvetlen veszélyt jelentő eseményt, biztosítsa a megnövekedő gyalogos és gépjárműforgalom zavartalan, balesetmentes menetét, valamint Debrecen közterületeinek biztonságát.

A mérkőzést, a Sportrendezvényeket Biztonsági Szempontból Minősítő Bizottság kiemelt biztonsági kockázatú sportrendezvénnyé minősítette.

A Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság felhívja a szurkolók figyelmét a kulturált, egymás tiszteletén alapuló magatartásra. A Rendőrség minden a törvények által biztosított lehetőséget igénybe vesz a közrend és a közbiztonság fenntartása érdekében. Ha valaki mégis rendbontásra készülne, akkor jogszerű, ugyanakkor határozott, a törvény szigorával fellépő rendőri intézkedésre számíthat.

Forgalomkorlátozás Debrecenben

A DVSC-TEVA – FERENCVÁROS bajnoki labdarúgó mérkőzés zavartalan lebonyolítása érdekében ideiglenes forgalomkorlátozás várható 2013. május 26-án 14.00 órától előreláthatólag 21.00 óráig Debrecen városában az alábbi helyeken és módokon:

  • A Nagyerdei körúton a Martinovics utca kereszteződésétől a Hadházi út kereszteződéséig minden jármű, illetve gyalogos forgalom tilos. A lezárt területre csak a külön engedéllyel rendelkező, illetve a vendégszurkolói gépjárművek hajthatnak be. 
  • A Hadházi úton a Martinovics utca kereszteződésétől a Baksay Sándor utca kereszteződéséig minden jármű, illetve gyalogos forgalom tilos. A lezárt területre csak a külön engedéllyel rendelkező, illetve a vendégszurkolói gépjárművek hajthatnak be. 
  • A Baksay Sándor utcán a Pattantyús utca kereszteződésétől a Hadházi út kereszteződéséig minden jármű, illetve gyalogos forgalom tilos. A lezárt területre csak a külön engedéllyel rendelkező, illetve a vendégszurkolói gépjárművek hajthatnak be.

Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság

You have no rights to post comments