artand001bakonszeg001darvas001komadi001korosszegapati001magyarhomorog001mezosas001nagykereki001szentpeterszeg001tepe001ujiraz001vancsod001

2024. április 30. kedd

Katalin Motel és Étterem

Berettyóújfalu, Király-Hágó u. 22.

06 (54) 401-537

06 (20) 421-9411

"A" menü:

Minestrone leves

Sajttal-baconnel egybesütött jércemell jázmin rizzsel, kompóttal

"B" menü:

Húsleves csigatésztával

Rántott szelet vegyes körettel

Heti desszert (800 Ft):

Somlói galuska

HETI MENÜ ÉS ÉTLAP

A JOGPONT+ európai uniós támogatással megvalósuló integrált és ingyenes jogi szolgáltatás a munka világában.

 

 

 

 

A hét régióban megvalósuló és összekapcsolódó projektek a korábbi, nagy sikerrel zárult JOGPONT Hálózat fejlesztésére irányulnak, oly módon, hogy a legfontosabb szükségletekre reagálva, a jogterületek bővítésével és a tanácsadási formák szélesítésével továbbfejlesztett, még hatékonyabb jogi segítségnyújtást biztosíthasson a JOGPONT+-t működtető hat országos érdekképviselet.

A projekteket működtetők – ÁFEOSZ-COOP Szövetség, IPOSZ, OKISZ, KISOSZ, Munkástanácsok Országos Szövetsége és LIGA Szakszervezetek – célkitűzése, hogy valódi, hatékony - szakvizsgázott és gyakorlott ügyvédekkel dolgozó - rendszert építsenek ki, amely által ingyenes jogi segítséget kaphat bármelyik állampolgár.

Ki, hol, mikor, mely területeken kaphat ingyenes segítséget?

Felhívjuk a figyelmet arra, hogy az egyes jogsegélyszolgálati formák, a tanácsadások tartalma és területei és egyéb részletes információk, az igénybevétel feltételei megtalálhatók a www.jogpontplusz.hu honlap vonatkozó menüpontjaiban, továbbá a működtető partnerek weblapjain és telefonos elérhetőségein részletes információkat kaphat.

A projekt keretében az alábbi csatornákon vehető igénybe segítségnyújtás:

Személyes ügyfélfogadás – a JOGPONT+ irodákban - ahol gyakorlott ügyvédek személyre szabott tanácsadással és jogi felvilágosítással, iratmintákkal segítik az ügyfeleket. A személyes ügyfélfogadásra vonatkozó tájékoztató megtalálható a „Személyes Ügyfélfogadás” menüpont alatt, ahol tájékozódhat arról is, melyik település melyik régióhoz tartozik, így megtalálhatja a lakóhelyéhez, munkahelyéhez legközelebb eső JOGPONT+ irodát. A JOGPONT+ irodák, azok nyitva tartása a menüpontban a megfelelő régió kiválasztásával érhetőek el.

Telefonos jogsegélyszolgálat – 2012. július 1-jétől vonalas telefonról ingyenesen hívható telefonszámon azonnali jogi segítséget vehet igénybe hétfőtől péntekig reggel 8 órától este 8 óráig, és szombaton reggel 8 órától délután 3 óráig mindenki. A telefonon történő tanácsadás feltételei és részletes információi a menüpont alatt érhetők el.

Online Jogsegélyszolgálat – jelen honlapon egy gyors regisztrációt követően a megadott időpontokban, online teheti fel kérdéseit, amelyre jogászaink válaszolnak. Részletes információkat és az időpontokat megtalálja az menüpont alatt, ahol a működési időpontokban rögtön beléphet az online szolgáltatásba és felteheti kérdéseit.

E-mailes Jogsegélyszolgálat – jelen honlapon keresztül elektronikus levelet küldhet, amelyre elektronikus választ kap. A részletes információkat az menüpont alatt találja. Az e-mail küldésére a menüpontban a megfelelő régió kiválasztásával van lehetőség.

Postai Jogsegélyszolgálat – a projekteket működtető érdekképviseleti szerveknek címzett levelére postai úton válaszolunk. A részletes információk a szolgáltatásról a menüpontban érhetőek el. A levél feladására vonatkozó információkat a menüpontban a megfelelő régió kiválasztásával kaphatja meg.

A jogi információszolgáltatás és tanácsadás célcsoportjába különösen a munkavállalók, álláskeresők, fiatalok és 50 év felettiek, a vállalkozók és vállalkozni szándékozók tartoznak.

A JOGPONT+ SZOLGÁLTATÁSAIT TÉRITÉSMENTESEN VEHETI IGÉNYBE BÁRKI, a következő területekhez tartozó kérdésekben és problémákban:

  • munkajog,

  • társadalombiztosítás

  • társasági és cégjog

  • közigazgatási jog

  • családjog

  • pénzügyi és adótanácsadás (kizárólag magánszemélyeknek)

A területek jogi tartalmairól részletes információ a menüpontban érhetőek el.

A JOGPONT+ partnerség tagjai országos munkáltatói érdekképviseletek, a Kis- és Középvállalkozások Érdekképviseleti Szövetségének /KÉSZ/ tagjai: KISOSZ, OKISZ, ÁFEOSZ-COOP Szövetség, IPOSZ és országos szakszervezeti szövetségek: a Munkástanácsok Országos Szövetsége és a LIGA Szakszervezetek.

Ingyenes jogsegélyszolgálat – JOGPONT+ iroda Berettyóújfaluban:

Csapóné Dr. Gombos Piroska

4100 Berettyóújfalu, Kossuth u. 39.

Ügyfélfogadás: hétfő 14.00-16.00

Előzetes bejelentkezés nem szükséges, az ügyfeleket a jogászok érkezési sorrendben fogadják.

You have no rights to post comments