artand001bakonszeg001darvas001komadi001korosszegapati001magyarhomorog001mezosas001nagykereki001szentpeterszeg001tepe001ujiraz001vancsod001

My message for Day 2

A Gróf Tisza István Kórház pályázatot nyújtott be az Emberi Erőforrások Minisztériuma által meghirdetett egyedi támogatás iránti kérelem igénybevételére az Egészségügyért Felelős Államtitkár részére, melynek segítségével megújulhatott az intézmény gépparkja.

 

 

 

A pályázat az állami tulajdonba vétellel, illetve a struktúraátalakítással kapcsolatban felmerülő költségek egyszeri támogatására szolgált, így a kórháznak lehetősége nyílt az elavult targonca géppark részbeni felújítására.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Az intézmény jelenleg öt darab, közel 40 éves átlagéletkorú elektromos targoncával rendelkezik, mely biztonságtechnikai szempontból egyre magasabb kockázatot jelent, nem beszélve arról, hogy a betegellátást kiszolgáló szállítási feladatok ellátásában egyre nagyobb problémát jelent. A szállítási feladatok között szerepel az egységek fogyóanyaggal, élelmiszerrel, textíliával történő ellátása, valamint a hulladékok elszállítása.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

A két új targonca nagyban hozzájárul az akadálymentes, hatékony és biztonságos szállítási feladatok ellátásához. Az újonnan üzembe helyezett járműveket Szűcsné Ökrös Éva szolgáltatási csoportvezető, valamint a kórház két műszaki kollégája mutatta be a Berettyóhírnek.

You have no rights to post comments