artand001bakonszeg001darvas001komadi001korosszegapati001magyarhomorog001mezosas001nagykereki001szentpeterszeg001tepe001ujiraz001vancsod001

My message for Day 2

Új internetes közösségépítő kezdeményezés indult el az interneten ÖKOklikk néven: a környezetbarát honlapon az érdeklődők az egészséges életmódról és a zöld témákról tájékozódhatnak, szakemberektől kérdezhetnek, valamint megoszthatják egymással tapasztalataikat a környezettudatosság jegyében.

A portál számos lehetőséget és tanácsot kínál a látogatóknak, hogyan élhetnek környezettudatosabb módon: az ÖKOképzőben bárki hangot adhat a "ma" sürgető problémáinak, az ÖKOdajka segítségével a felhasználók megtudhatják, hogy jelenleg mennyire élnek fenntartható módon, az ÖKOfórumban konkrét témák mentén lehet beszélgetni egymással és a téma szakembereivel a fenntarthatóság módszereiről, az ÖKOpédia cikkeiben pedig számos fogalomnak utánanézhetnek az érdeklődők - részletezi az oldal közleménye.

Hosszabb cikkeknek is helyet ad a portál, amelyekben a szervezők igyekeznek a fenntartható életmódra átfogóan, és részletesen reagálni. Az ÖKOwellness által kínált ráadás programban a résztvevők még azt is kipróbálhatják, hogy milyen az élet egy igazi ökofaluban.

Az oldalt a címen érhetik el az érdeklődők.

You have no rights to post comments