artand001bakonszeg001darvas001komadi001korosszegapati001magyarhomorog001mezosas001nagykereki001szentpeterszeg001tepe001ujiraz001vancsod001

2024. április 18. csütörtök

Katalin Motel és Étterem

Berettyóújfalu, Király-Hágó u. 22.

06 (54) 401-537

06 (20) 421-9411

"A" menü:

Szárnyas raguleves

Fehérboros-mustáros szószban sült csirkecomb, zöldséges bulgurral

"B" menü:

Húsleves csigatésztával

Rántott szelet vegyes körettel

"C" menü:

Rakott brokkoli

Heti desszert (800 Ft):

Vaníliás fahéjas almás palacsinta

HETI MENÜ ÉS ÉTLAP

A Magyar Közút Nonprofit Zrt. Útinform szolgálatának legfrissebb, 12.30 órai összesítése alapján az elmúlt órákban intenzíven havazott az ország több területén is. A közlekedők főként Nógrád, Heves, Borsod-Abaúj-Zemplén, Pest megye keleti és Jász-Nagykun-Szolnok megye északi területein számíthatnak egyelőre téliesebb útviszonyokra, főként a mellékúthálózaton. A társaság összesen 240 géppel dolgozik a hóeltakarítási és síkosságmentesítési munkákon.

Jelenleg is több helyen havazik vagy szállingózik a hó a Tiszántúl több megyéjében, illetve az Észak-magyarországi területeken. A főutak jelenleg havasak Salgótarján térségében, hókásásak Eger környékén, latyakosak Gyöngyös, Heves, Nyékládháza, Jászberény, Tiszafüred és Kisújszállás tájékán. Az ország többi részén vizes, nedves a főúthálózat. A mellékutakon téliesebbek az útviszonyok nyugaton a Dunántúl északi részén, valamint Paks közelében, keleten az Alföld középső területein, az Északi-középhegységben és a Tiszántúlon. A mellékutak burkolata ezeken a területeken többnyire havas, latyakos, hókásás, Fertőszentmiklós körzetében jeges, Nyíregyháza környékén jégbordás. Az ország többi részén vizesek, nedvesek az alsóbbrendű utak.

A Magyar Közút Nonprofit Zrt. jelenleg is csaknem 240 munkagépe és több mint 600 szakembere dolgozik a hóeltakarítási és síkosságmentesítési munkákon. Nagyobb fennakadásról, rendkívüli helyzetről vagy járhatatlan útról nem érkezett bejelentés a közútkezelőhöz.

A télies útviszonyokra való tekintettel azonban a Magyar Közút Nonprofit Zrt. ismét arra kéri az autósokat, hogy vezessenek óvatosan a havazásban, ónos esővel érintett területeken, indulás előtt pedig tájékozódjanak az aktuális útviszonyokról. Ezekről friss információkat a társaság Útinform szolgálatától a 06-1-336-2400-as telefonszámon, valamint a cég megyei ügyeletein – elérhetőségek a oldalon - kaphatnak.

Magyar Közút Nonprofit Zrt.
Kommunikációs főosztály

You have no rights to post comments