artand001bakonszeg001darvas001komadi001korosszegapati001magyarhomorog001mezosas001nagykereki001szentpeterszeg001tepe001ujiraz001vancsod001

A villamosenergia szolgáltatásban tapasztalható változások volt a fő témája a Bihari Vállalkozók Baráti Társasága soron következő találkozójának, melyet  a Nyíri István Vállalkozók Házában tartottak 2024. október 3-án.

Tóth László, a BVBT elnöke köszöntötte a megjelenteket, majd ötleteket vázolt fel a közeljövőben megtartandó jótékonysági eseményekre és kérte a tagokat hogy folyamatosan egyeztessenek arról, milyen újabb igények, lehetőségek merültek fel a segítségnyújtással kapcsolatban, illetve tegyenek javaslatot a társaság bővítésére, új tagok bevonására.

Bvbt talalkozo02Bvbt talalkozo06

Ezek után átadta a szót Kállai Zoltán energetikai szakembernek, aki a villamosenergia egyetemes szolgáltatói változásairól, a vállalkozásokat érintő versenypiaci szabályozásban beállt újdonságokról, valamint a napelem elszámolás részleteiről tartott nagyon érdekes és hasznos előadást, amely interaktív módon zajlott, a BVBT tagjainak közben lehetőségük nyílt a személyes problémák, tapasztalataik megosztására is, így a szakembertől magyarázatot kaptak számos kérdésükre.

Bvbt talalkozo04Bvbt talalkozo03

Az esemény második részében Zámbori Péter, a Herpály Vagyonkezelő Kft. ügyvezetője részletesen bemutatta az önkormányzati tulajdonú társaság szerteágazó tevékenységi területét, amely a fürdő-kemping üzemeltetésén túl a távhőszolgáltatást, az önkormányzati lakások felügyeletét, a vállalkozók háza és a piac-vásárcsarnok működtetését is magában foglalja. Mint Bvbt talalkozo05turisztikai szakember beszélt azokról a fejlesztési lehetőségekről, melyek segíítségével népszerű turisztikai desztinációvá válhat Berettyóújfalu és a bihari régió az elkövetkezendő években. Mint azt megtudtuk, a fürdőhöz kapcsolódó szállodai beruházás is a tervek között szerepel, melynek megvalósulásával egy komplex egészségturizmus valósulhat meg Berettyóújfaluban. 

Az összejövetel kötetlen eszmecserével és finom vacsorával zárult, melyet a Hajdú- Bihar Vármegyei Kereskedelmi és Iparkamara támogatott.

You have no rights to post comments