artand001bakonszeg001darvas001komadi001korosszegapati001magyarhomorog001mezosas001nagykereki001szentpeterszeg001tepe001ujiraz001vancsod001

„Segítsünk együtt!” – összefogásra buzdítva gyűjt pénteken és szombaton PENNY áruházakban a Magyar Vöröskereszt. Hajdú-Bihar Vármegyei Szervezetének önkéntesei, munkatársai 10 üzletben várják a tartós élelmiszereket, amelyeket a vármegyében élő válságos és nehéz körülményekkel küzdők kapnak meg. Ezzel indulnak az ünnepi-áruházi gyűjtések a vármegyében.

Mindenki segíthet, minden egyes adomány számít! – ezzel a gondolattal fordul a vásárlókhoz a Magyar Vöröskereszt Hajdú-Bihar Vármegyei Szervezete 2023-as Karácsonyi szeretetakciójában. Idén is áruházakkal összefogva szervez gyűjtéseket a szervezet a téli ünnepek előtt. A cél, hogy minél több válságos, nehéz élethelyzetű családon, emberen segítsünk az év leghidegebb időszakában, ezért az előttünk álló időszakban összesen 29 – a tavalyinál 16-tal – több üzletbe települnek ki az vármegyei Vöröskereszt önkéntesei és munkatársai.

Csakis Önökkel, de Önökért is!

Holnap, november 10-11-én indul vármegyénkben a szeretetakció a PENNY-gyűjtéssel. A Magyar Vöröskereszt országos akciójának a vármegyénkben 10 áruház nyitja meg kapuit. Az előttünk álló pénteken és szombaton 10:00 és 18:00 óra között várnak szeretettel tartós élelmiszereket, tisztító és tisztálkodási szereket az önkéntesek, munkatársak Hajdúszoboszló, Balmazújváros, Püspökladány, Hajdúnánás, Polgár, Hajdúböszörmény áruházaiban. A 3 debreceni és hajdúhadházi PENNY-ben csak pénteken tart a gyűjtés.

A vásárlókat arra kérik és emlékeztetik a Vöröskereszt önkéntesei és munkatársai, hogy vásárláskor gondoljanak a nehezebb élethelyzetű emberekre, erejük szerint vásároljanak egy vagy több termékkel többet, és ajánlják fel segítségként. Együtt hatékonyabban, könnyebben segíthetünk azoknak, akiknek a legnehezebb a téli időszakban.

Az összegyűlt adományt a vármegyében élő válságos és nehéz körülményekkel küzdők kapják meg az ünnepek előtti adományosztásokon.

A Magyar Vöröskereszt Hajdú-Bihar Vármegyei Szervezetének gyűjtőpontjai

az országos PENNY-gyűjtésen

Település

cím

december 10. 10-18 óra

december 11.

10-18 óra

Hajdúszoboszló

Dózsa György út 1-5.

+

+

Balmazújváros

Kastélykert u. 1-3.

+

+

Püspökladány

Kossuth L. u. 1/1.

+

+

Hajdúnánás

Mártírok útja 6-8.

+

+

Hajdúhadház

Dr. Földi János u. 57/a.

+

-

Polgár

Hősök útja 38-42

+

-

Hajdúböszörmény

Baltazár Dezső u. 7-9.

+

+

Debrecen II.

Sámsoni út 99.

+

-

Debrecen III.

Péterfia u. 13-19.

+

-

Debrecen I.

Külső Szoboszlói út 1.

+

-

You have no rights to post comments